Sztárok, akik sokkal jobban imádják az állatokat, mint az embereket

Ezek a hírességek nemcsak igazi állatvédők, de sokkal szívesebben vannak inkább otthon a kedvencükkel, mint egy vörös szőnyeges eseményen több száz ember között.

Sztárok, akik sokkal jobban imádják az állatokat, mint az embereket

Imádod a kutyusodat, sőt, mindent, aminek legalább négy lába van – néha még az embereknél is jobban? Akkor ezekkel a hírességekkel biztosan könnyen tudsz azonosulni, mert náluk nagyobb állat-rajongó nincs Hollywoodban.

Olivia Munn

A színésznő nagyon régóta aktívan kiáll az állatjogok mellett. Készített leleplező videót a PETA amerikai állatvédő szervezettel közösen a kínai szőr-farmokról, ahol az állatokat a szőrméjükért tartják, és mindent megtesz az állatkínzás-mentes divat érdekében. De felszólalt már a cirkuszok ellen is, azon belül is sérelmezte, milyen embertelenül bánnak az elefántjaikkal. Olivia amúgy a magánéletében is inkább négylábúakkal veszi körül magát: több kutyája is van, akikkel több közös szelfit találsz az Instáján, mint bárki mással. #imádjuk

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

o l i v i a (@oliviamunn) által megosztott bejegyzés

Ian Somerhalder

Ian figyelme, ha kis kedvencekről van szó, nem korlátozódik a hagyományos kutya-macska párosra. Bár így is van otthon 6 kutyusa és 2 cicája, de lovakat is tart, és még saját menhelyet is nyitott. Sőt, abban is segít, hogy még több állatmenhely jöhessen létre, azáltal, hogy a vállalkozó állatbarátokat támogatja pénzügyileg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

iansomerhalder (@iansomerhalder) által megosztott bejegyzés

Gillian Anderson

Gillian nemcsak otthon imádja kerülgetni a négylábú barátait, és nem csak a forgatásokon szeret velük pózolni. Az állatok sorsa olyan fontos számára, hogy konkrétan többször is politikusokhoz fordult a védelmükben. Kanada elnökének, Justin Trudeau-nak például a fókavadászat beszüntetése ügyében írt levelet, több európai politikusnak pedig azért, hogy szavazzák meg a laboratóriumokban tartott állatok millióinak életminőségét javító törvényjavaslatot. Szóval Gillian nemcsak színésznő, de titokban szuperhős is!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gillian Anderson (@gilliana) által megosztott bejegyzés

Chris Evans

Dodger, az internet leghíresebb és legédesebb sztárkutyusa természetesen ahhoz a Chris Evanshöz tartozik, akinek a kutyája a legfontosabb az életében. Chris mindig is imádta az állatokat, de Dodger örökbefogadása óta még többször és nyíltabban hangsúlyozza, milyen fontosnak tartja a vásárlás helyett a kis kedvencek megmentését egy-egy menhelyről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Evans (@chrisevans) által megosztott bejegyzés

Ellen DeGeneres

Ellen híres arról, milyen fontosak számára az állatok. Vegán, mindenféle állati terméket offolt az életéből, és a műsorában is gyakran beszél az állatvédelemről. Sőt, míg más sztárok tequilát vagy cipőt forgalmaznak, addig Ellennek saját, természetes eredetű kisállat eledelt gyártó vállalkozása van, az ott készült ételekből pedig több tízezret adományozott menhelyeknek. A műsorvezető és felesége, Portia de Rossi pedig gyerekek helyett kisállatokat nevelgetve alapítottak családot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ellen DeGeneres (@theellenshow) által megosztott bejegyzés

Te is imádod a cuki állatokat?

Még több

Sztárhírek