Emma Corrin feltűnés nélkül coming outolt Instagramon

A 25 éves színésznő, Emma Corrin egyszerűen csak elejtette egy posztban, hogy ő bizony queer.

Emma Corrin feltűnés nélkül coming outolt Instagramon

Emma Corrin a Crown című sorozat sztárja, aki tökéletes választás volt Diana Spencer megformálására, ugyanis kísértetiesen hasonlít az egykori hercegnőre. Legutóbb a SAG-díjátadón jelent meg egy félig feminin, félig maszkulin Prada ruhában, most pedig azért beszél róla mindenki, mert a legújabb posztjában coming outolt. A színésznő menyasszonyi ruhában pózol – a fotók a POP magazinba készültek – és emellett a legérdekesebb a poszt szövege: „a ti kedvenc queer menasszonyotok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Corrin (@emmalouisecorrin) által megosztott bejegyzés

A kommentelők nagy része meglepődött a dolgon, sokan viszont sejtették vagy tudták, hogy a színésznő queer, ezért várták, hogy kiálljon végre a közösség mellett. Ez a gyűjtőfogalom az LMBT-nél szélesebb, és olyan szexuális és nemi kisebbségek jelölésére alkalmas, akik nem heteroszexuálisak vagy ciszneműek.

A 25 éves sztár eddig nem beszélt a magánéletéről, egy interjúban azt állította, hogy a szerelem keresése helyett most inkább magára koncentrál. Jelölt viszont van bőven, a legutóbbi posztja alatt ugyanis rengeteg lánykérő üzenetet kapott nőktől és férfiaktól egyaránt.

Ha olvasnál még a témában, ide kattints:

Még több

Sztárhírek