Khloé Kardashian reagált a kiszivárgott fotóra: ezért akarja eltünteni

Hosszú levéllel és félmeztelen videóval tudatta Khloé Kardashian, hogy van joga eldönteni, mi jelenjen meg róla a neten.

Khloé Kardashian reagált a kiszivárgott fotóra: ezért akarja eltünteni

Néhány napja megírtuk, hogy Khloé Kardashianról kiszivárgott egy bikinis kép, amit az asszisztense titokban osztott meg. A celeb azóta minden erejével azon van (pontosabban nem ő, hanem a PR-csapata), hogy eltüntesse a képet. A rajongók viszont örültek neki, hogy végre természetes valójában, retusálás nélkül láthatták a kedvencüket. Sokkal jobban tetszett nekik, mint az a hamis kép, amit Khloé az Instán próbál lenyomni a torkukon. A celeb most egy posztban reagált a történtekre.

„Helló, srácok, ez az én testem retus és filter nélkül. A fotó, ami kiszivárgott, gyönyörű. De egy olyan embernek, aki testképzavarral küzdött egész eddigi életében, majd keményen dolgozott, hogy így nézzen ki, és megjelenik róla egy kevésbé előnyös kép – minden joga megvan hozzá, hogy leszedesse, és hogy megkérjen mindenkit, hogy ne ossza tovább” – kezdte Khloé, majd hozzátette, óriási nyomás volt rajta egész életében, mert ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket kapott: „Khloé a kövér tesó. Khloé a ronda testvér. Az apja biztos nem az igazi apja, mert teljesen máshogy néz ki. Csakis plasztikai beavatkozással szabadulhatott meg a súlytól.”

„Már több mint 10 éve, hogy az összes fotómat és apró tökéletlenségemet kianalizálják és kinevetik, és ezzel minden egyes nap emlékeztetnek rájuk. És amikor felszívom magam a kritikákból és motivációnak használom, hogy a legjobb formámat hozzam és másokat is segítsem ezzel, azt mondják nekem, hogy ezért biztos nem dolgoztam meg, inkább fizettem érte” – folytatja, majd hozzáteszi: „Szeretem a filter, a jó világítást és a szerkesztést. Ugyanúgy, ahogy a sminket is, a műkörmöt, a magassarkút… Az én testem, az én képem, én döntöm el, hogy nézzek ki. Senkinek nincs joga hozzá, hogy elítéljen ezért.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khloé Kardashian (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés

 Kardashian-család legnagyobb retusbakijait itt találod:

Még több

Sztárhírek