Erzsébet királynőről sosem látott felvételek kerültek elő

Nemcsak Erzsébet királynő, de férje, Fülöp herceg is megjelenik a felvételeken, amik ezúttal nem munka közben készültek róluk.

Erzsébet királynőről sosem látott felvételek kerültek elő

Erzsébet királynő április 21-én ünnepli a 95. szülinapját, és ez alkalomból sosem látott dokumentumfilmet vetítenek majd a szigetországban. Ebből a filmből szerencsére már kiszivárgott néhány részlet, így mi is láthatjuk, milyen volt a királynő, amikor egy laza hétvégén a medence partján pihent vagy amikor férjével, Fülöp herceggel Kanadába látogattak.

A felvételeket Patricia Norrie, az akkori új-zélandi kormányzó, Willoughby Norrie felesége készítette az 50-es években, és az érdekességük az, hogy végre nem munka közben, hanem hétköznapi környezetben láthatjuk a királynőt és a férjét. A kormányzó hívta meg magához vendégségbe a párt, akiket egyáltalán nem zavart, hogy felvételek készülnek róluk: „A királyi pár tudta, hogy videózunk, és nem is foglalkoztak vele. A királynőnek is volt egy hasonló kamerája, mint édesanyámnak. Ő is hasonló felvételeket készített” – meséli az előzetesben Norrie lánya, Sarah Stephenson.

A királynő már akkor is odafigyelt arra, hogy megőrizze az imázsát, így őt nem láthatjuk fürdőruhában lazulni a medencében, ahogy Fülöpöt. Még több felvételért kattints ide.

Erzsébet királynőről pedig itt találod a legfrissebb infókat:

Még több

Sztárhírek