Britney Spears átlátszó kezeslébasban sokkolja a netet

Napok óta arról beszélnek Britney Spears rajongói, hogy milyen extrém szettet villantott legutóbbi videójában.

Britney Spears átlátszó kezeslébasban sokkolja a netet

Britney Spears sosem áll le, mindig kitalál valami újat, ha az Instájáról van szó. Az énekesnő ugyanis attól retteg, hogy hirtelen megfeledkeznek róla, ezért próbálja fenntartani a rajongók érdeklődését. Egy darabig még biztosan nem áll színpadra, ugyanis kijelentette, hogy addig nem énekel, amíg az apja a törvényes gyámja. Ez ellen harcol most nagy erőkkel a sztár, és közben a tartalomgyártással sem áll le.

Legutóbb négy outfitet mutatott be egy videóban, amiből az egyik kifejezetten extrémre sikerült. „Megtaláltam a macska jelmezemet. Sajnos a maszkot már nem, de legalább a kezeslábas megvan. Maradjatok vidámak, barátaim és csináljatok olyasmit, ami boldoggá tesz titeket” – írta a videó mellé a 39 éves popsztár, amiről napok óta beszélnek a rajongói.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

A PageSix infó szerint a ruha a Yandy nevű márkától származik, ami fehérneműket és halloween kosztümöket árul nagyjából 15 ezer forintos áron. Britney eddig sem volt szégyellős, apró topokban és shortokban mutatta meg az alakját, most viszont új szintre emelte az egészet. A rajongók viszont így is odáig vannak érte. Az énekesnő Instája legutóbb azért került a középpontba, mert kiderült, a posztjait előzetesen ellenőrzik és előfordul, hogy helyette osztanak meg tartalmakat.

Még több fura posztot az énekesnőtől itt találsz:

Még több

Sztárhírek