Gigi Hadidnak sikerült mindenkit összezavarnia a sminkszobájával

Még tuti nem láttál olyan fürdőszobát, amit Gigi Hadid mutatott be a napokban. A rajongók pedig tűkön ülve várják a magyarázatot, hogy miért ilyen dizájnt választott a falakra.

Gigi Hadidnak sikerült mindenkit összezavarnia a sminkszobájával

A 25 éves modell, Gigi Hadid nemrég büszkén mutatta meg Instagramon az otthonát, már csak azért is, mert a saját elképzelése szerint alakította ki. Fontos volt számára, hogy a kislánya érkezéséig minden a helyére kerüljön, és ezt sikerült is véghez vinnie. Igazán színes és egyedi lett a végeredmény: egy óriási toll is megtalálható az egyik sarokban, a konyhában helyet kapó sziget ajtajait pedig különböző színes tésztákkal díszítették. Egyszóval ez tényleg egy olyan otthon, amit ezer közül is megismernénk, és bár már akkor is beleshettünk a fürdőszobákba, most még több fotót kaptunk a modelltől Insta-sztoriban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés

Gigi csak púderező szobának hívja azt a helyiséget, amivel mindenkit sikerült összezavarnia. A falak ugyanis tele vannak New Yorker magazin címlapokkal, és senki sem érti, hogy miért pont ez került a festés vagy a tapéta helyére. „Mindig is erről a New Yorker púderező szobáról álmodtam” – írta a fotókhoz.

Fotók: Instagram/@gigihadid

A rajongók a fotókat látva azonnal magyarázatot követeltek kommentben, hogy miért ezt a dizájn választotta a fürdőszobájába. Talán nem is érdemes a megfejtést keresni, egyszerűen csak tetszenek neki ezek a címlapok.

Gigi Hadidról a legfrissebb híreket itt olvashatod:

Még több

Sztárhírek