Kim Kardashian óriási bejelentéssel szerzett örömet a rajongóknak

Erre a bejelentésre vártak sokan, Kim Kardashian pedig végre megosztotta az infót.

Kim Kardashian óriási bejelentéssel szerzett örömet a rajongóknak

Kim Kardashian tavaly jelentette be, hogy a 2007-ben indult Keeping Up with the Kardashians idén véget ér, a 20. évaddal lezárul a családi valóságshow. Az utolsó rész előzeteséből kiderült, hogy mindenkit, de főleg Kimet érintette a dolog nagyon érzékenyen, hiszen az elmúlt csaknem 14 év alatt megszokták, hogy kamerák követik minden lépésüket és mind imádnak szerepelni. Kris Jenner korábban már bejelentette, hogy senkinek sem kell aggódnia, ugyanis 2021-ben a Hulun térnek vissza, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor indul az új műsor.

Kim Kardashian most osztotta meg a hírt a rajongók legnagyobb örömére, hogy a KUWTK utolsó epizódja után szinte azonnal vissza is térnek, és egy teljesen új show keretén belül találkozhatunk velük. „Nem tűnünk el sokáig! Az új műsorunk a Hulun az utolsó rész után érkezik” – írta ki Twitterre a celeb.

Kim év elején egyébként azért került a figyelem középpontjába, mert kiderül, elválnak férjével, Kanye Westtel, aki így már biztosan nem kap szerepet az új showban.

A Kardashian-családról olvasnál még? Mutatjuk a legizgalmasabb híreket:

Még több

Sztárhírek