Millie Bobby Brown legújabb posztjában pont úgy néz ki, mint Ariana Grande

Szerinted is hasonlít Millie Bobby Brown Ariana Grandéra?

Millie Bobby Brown legújabb posztjában pont úgy néz ki, mint Ariana Grande

Millie Bobby Brown számára az elmúlt egy év a kísérletezésről szólt, pontosabban arról, hogy kitalálja, milyen frizura és smink áll neki a legjobban. A rövid szőke frizkót és a hosszú póthajat is kipróbálta, de láthattuk full sminkben és natúr arccal is. A legújabb TikTok videója tökéletesen beillik a kísérletezés sorába, ugyanis most azt nézte meg, milyen lenne felvenni Ariana Grande stílusát.

Az énekesnő is imádja a tusvonalat, a nagy pillákat, amit most Millie is bevetett, de a lófarka volt az, ami egyértelműen elárulta, hogy Ari vibe-ját követi. Sőt, a videóban még a sztár mimikáját is leutánozza. A rajongók nem mentek el szó nélkül az átalakulás mellett, egyeseknek Amy Winehouse ugrott be, mások viszont egyértelműen Arianához hasonlították.

Milli egyébként tavaly decemberben törölte magát a TikTokról, most viszont megmutatta, mégis fent van a platformon. Ezúttal kitakart névvel posztolta a videót, a fanok szerint titokban akarja tartani a felhasználónevet, hogy ne tudják követi. Mindenesetre a frizurája elkészítéséről is csinálhatna egy vidit, mert annyira jól sikerült. Csekkold:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@milliebobbybrown által megosztott bejegyzés

Ha Millie TikTokjáról több videót nem is, de más hasznos ötletet még tudunk mutatni:

Még több

Sztárhírek