A korona sztárjai is megemlékeztek Fülöp hercegről

Fülöp herceg halála az egész világot megrendítette – a királyi családról szóló sorozat, A korona sztárjait talán a többségnél is jobban. Most ők is megemlékeztek Erzsébet királynő férjéről.

A korona sztárjai is megemlékeztek Fülöp hercegről

Tegnap 99 éves korában elhunyt Fülöp herceg. A szomorú hírt a Buckingham Palota közölte, miszerint  „mély szomorúsággal osztja meg a hírt a királynő, miszerint szeretett férje, Edinburgh hercege elhunyt. Őfelsége ma reggel a Windsor-kastélyban fekve békésen távozott el. További bejelentések a megfelelő időben történnek. A királyi család a világ minden táján élőkkel együtt gyászolja veszteségét.”

A királyi család tagjai, köztük Harry és Meghan már megemlékeztek  a hercegről, akit az egész Egyesült Királyság gyászol. De mint tudjuk, létezik egy fiktív királyi család is a Netflixen, mégpedig A korona című sorozatban. Közülük pedig talán a Fülöpöt alaktó színészeket rázta meg leginkább a tragédia. Most ők is lerótták tiszteletüket az elhunyt előtt.

Tobias Menzies, aki 2019 és 2020 között alakította a herceget, a Twitteren tette közzé a megemlékezését.

„Ha van bármi, amit tudok Edinburgh hercegéről, az az, hogy nem akarná, hogy egy, a tévében őt alakító színész mondjon véleményt az életéről. Szóval átadom a szót Shakespeare-nek: 

»Ó jó öreg! szépen tünik fel benned
A régi világ hű szolgálata…«

Nyugodj békében.”

Josh O’Connor, aki a felnőtt Károly herceget alakította A korona negyedik és ötödik évadában egy szív-emojival válaszolt a tweetre.

A 2016-17-ben a fiatal Fülöpöt megformáló Matt Smith, akinek nincs semmilyen social médiája, a Today magazinnak adott nyilatkozatában tisztelgett a herceg előtt. „Szeretném részvétemet nyilvánítani Őfelségének, a királynőnek és a teljes királyi családnak. Fülöp herceg legenda volt. És ő ezt pontosan tudta. 99 évesen távozott, de milyen hivatali idő után. És milyen stílussal. Köszönjük a szolgálatát, öregfiú – nélküle semmi nem lesz ugyanolyan.”

Ilyen volt Fülöp herceg utolsó néhány hete:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek