Harry herceg minél előbb Angliában akar lenni

Harry herceg amint lehet vissza akar térni Angliába, hogy a családjával lehessen Fülöp herceg temetéséig. Már csak az a kérdés, hogy vajon Meghan is vele tart-e.

Harry herceg minél előbb Angliában akar lenni

Fülöp herceget egyaránt szerette a monarchia és a családja, de talán mégis Harry herceghez állt az egyik legközelebb. Így hát nem csoda, ha Harry legszívesebben már tegnap, amint megtudta nagypapája halálának hírét, hazarohant volna.

A királyi családhoz közeli források szerint Harryt a gyász közelebb hozta a családjához, aki tegnap óta számos rokonával beszélt telefonon, többek között az édesapjával, Károly herceggel és a két unokatestvérével, Beatrix és Eugénia hercegnőkkel. „Harry mindenkinek elmondta, hogy a családdal akar most lenni és már el is kezdte szervezni a hazautat”– mondta egy informátor a Mirrornak.

Egészen rövid ideig kellett csak találgatni arról, vajon Harry egyedül tér-e vissza 1 év után (a tervezettnél hónapokkal korábban) Angliába, vagy vele tart Meghan és Archie is. A Post ma megerősítette, hogy bár mindent megtettek azért, hogy Meg is a férjével lehessen Fülöp herceg temetésén, az orvosa nem engedélyezte a repülést. A döntés persze érthető: Meghan 5 hónapos terhes, Harryvel a kislányukat nyár elejére várják. És most bármennyire is jól esne a lelki támogatás mind Harrynek, mind a királyi családnak, kismamaként a saját és a baba egészsége a legfontosabb. „Harry mindennek ellenére természetesen részt fog venni a temetésen, semmi esetre sem hagyná ki”– tette hozzá a forrás.

Fülöp herceg halála az egész világot megrázta:

Még több

Sztárhírek