A Riverdale színésznőinek barátsága a járvány óta szorosabb, mint valaha

A Riverdale színésznői, Camila Mendes, Lili Reinhart és Madelaine Petsch eddig is jóban voltak, de a pandémia még közelebb hozta őket egymáshoz.

A Riverdale színésznőinek barátsága a járvány óta szorosabb, mint valaha

Az elmúlt évben mindenki kedvenc Riverdaletriója, Camila Mendes, Lili Reinhart és Madelaine Petsch még szorosabbra fűzték a barátságukat – rájöttek ugyanis, hogy még annál is több közös van bennük, mint hitték.

A hármas nevében a sorozatban Veronicát alakító Camila mesélt a Paper magazinnak arról, mennyivel közelebb kerültek egymáshoz miután a járvány közepén mindhármuknak egy-egy szakítás után kellett talpra állniuk.

„Nagyjából egy időben ért véget mindhármunk kapcsolata, aminek a tetejében még a pandémiát is közösen vészeltük át. A rengeteg változás pedig sokkal szorosabbá tette a barátságunkat. Én, Madelaine és Lili soha nem voltunk olyan jóban, mint a mostani évadban. Nagyon jó érzés hogy ők vannak nekem, és hogy ez valóban igaz barátság.”

A színésznőről nemrég derült ki, hogy idén valamikor márciusban szakított a fotós pasijával, Grayson Vaughnnal. Korábban pedig a Riverdale másik sztárjával, a Reggie-t megformáló Charles Meltonnal járt 2018 és 2019 között. Lilire szintén a Riverdale forgatásán talált rá a szerelem, három évvel később pedig a szívfájdalom: ő és Cole Sprouse a fanok legnagyobb bánatára lassan egy éve, 2020 májusa óta nincsenek együtt. Madelaine kapcsolata Travis Millsszel szintén három év után ért véget, ők tavaly februárjában jelentették be, hogy külön mentek.

Lili, Madelaine és Camila pedig azóta jobban nem is érezhetnék magukat hármasban – erre bizonyíték a @blondebrunetteredhead nevű TikTok fiókjuk, amit ha még nem követsz, azonnal be kell pótolnod!

Itt még többet megtudhatsz a Riverdale legmenőbb színésznőiről:

Még több

Sztárhírek