Nem fogod kibírni zokogás nélkül Károly herceg búcsúját Fülöptől

Károly herceg és testvérei egy megható videóban búcsúztak el az apjuktól, Fülöp hercegtől.

Nem fogod kibírni zokogás nélkül Károly herceg búcsúját Fülöptől

Nagyon érzelmes videóban emlékezett meg a királyi család egy része a pénteken elhunyt Fülöp hercegről. A királynő, aki épp a 8 napos gyászidőszakot tölti, nem jelent meg a felvételen, de a gyerekeik igen. Károly, Edward és András hercegek, valamit Anna hercegnő a BBC-nek meséltek az édesapjukról.

Károly elmondta, hogy Fülöp herceg „lenyűgöző energiával támogatta a mamát, ráadásul olyan sokáig”, és hozzátette, hogy „valószínűleg azt szeretné, az ő saját jogán emlékeznénk rá.”

A könnyeivel küszködő Anna hercegnő pedig ilyennek írta le az apja személyiségét: „szerintem leginkább arra fogok emlékezni vele kapcsolatban, hogy, ha ötletelni akartál vele, vagy szükséged volt rá, mert problémáid voltak, ő mindig ott volt, számíthattunk rá.”

„Az édesapám mindig támogatott és bátorított minket”– mondta Edward „Sosem próbálta túlszárnyalni a királynőt, mindig mellette volt a kősziklájaként.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BBC News (@bbcnews) által megosztott bejegyzés

A Buckingham Palota jelentette be pénteken Fülöp herceg halálát. „Mély szomorúsággal osztja meg a hírt a királynő, miszerint szeretett férje, Edinburgh hercege elhunyt. Őfelsége ma reggel a Windsor-kastélyban fekve békésen távozott el. További bejelentések a megfelelő időben történnek. A királyi család a világ minden táján élőkkel együtt gyászolja veszteségét.”

Fülöp herceg halála mindenkit mélyen lesújtott:

Még több

Sztárhírek