Megdöbbentő, mennyit változtak a Marvel dögös sztárpasijai 20 év alatt

Nem fogod elhinni, mennyire másképp nézett ki Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., vagy Chris Evans 15-20 évvel ezelőtt! Nézd meg a Marvel szexi színészeinek előtte-utána fotóit!

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy minimum van 2-3 olyan Marvel-színész, akit látva megdobban a szíved, még akkor is, ha nem bírod különösebben a szuperhős filmeket. Nyilvánvaló, hiszen sármosak, izmosak, brutál jó a kisugárzásuk, ráadásul szuper képességük is van! Azt viszont el kell árulnunk elöljáróban, hogy 15-20 évvel ezelőtt közel sem voltak ennyire dögösek…

Chris Hemsworth

2001-ben  Chris még csak 18 éves volt, és csak ekkortájt indult be a karrierje. Az áttörést 2004-2007 között futó Otthonunk című ausztrál sorozat hozta meg neki. Hollywood viszont csak azután fogadta be, hogy 2009-ben játszott a Star Trekben, viszont innen már csak egy lépés volt bezsebelni Thor szerepét, ami azóta is olyan szinten sikeres, hogy a Marvel már a 4. saját mozit gyártja neki.

Chris Hemsworth, 2005-2020, Thor, Marvel

2005 vs. 2020 – Rá sem ismerni a 18 éves Chrisre! (Fotó: Getty Images/ Getty Images, Staff, C. Uncle)

Benedict Cumberbatch

Benedict 2000 környékén tűnt fel kisebb tévés szerepekben, 2001-ben pedig angol színházakban kezdett játszani. Több menő szerepe is volt, BAFTA-díjra is jelölték, az áttörést mégis 2010-ben a BBC Sherlock című sorozata hozta meg, onnan viszont nem volt megállás, a Star Treken, Hobbiton és Kódjátszmán keresztül egészen a Marvel-univerzumig. 2016-ban mutatták be Doktor Strange-et, ami messze az egyik legkülönlegesebb történetszál, a stúdiónak pedig nem kisebb tervei vannak vele, mint hogy a második rész lesz az első horror-szuperhős mozi.

Benedict Cumberbatch, marvel, doktor strange

2004 vs. 2019 – Nem sokat változott a színész, igaz? (Fotó: Getty Images/Toni Anne Barson Archive, Slaven Vlasic

Chris Evans

Már megint egy dilis amcsi film – megvan, ugye? Christ ez tette fel Hollywood térképére 2001-ben, 20 évesen, de sajnos jó darabig nem tudott szabadulni ettől a flegma, kicsit sekélyes, helyes srác karaktertől. Olyan semmitmondó szerepeket kapott szintén semmitmondó filmekben, mint a Fantasztikus négyes 1. és 2. vagy az Egy bébiszitter naplója (ahol egyébként Scarlett Johanssonnal játszott). Majd jött 2011 és Steve Rogers, ami alapjaiban változtatta meg Chris karrierjét és a szuperhősfilm-műfajt, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló ugyanis fényévekre van az addig gyártott legtöbb hasonló mozitól. A Végjátékkal azonban egy korszak lezárult, és mostanra már egészen egyértelművé vált, hogy Chris már nem tér vissza a Marvelbe. Cserébe olyan menő filmekben csekkolhatod, mint a Tőrbe ejtve!

Chris Evans, marvel, amerika kapitány

2001 vs. 2020 – OMG, Chris Evansnak határozottan jót tesz az idő! (Fotó: Getty Images/Steve Granitz, Todd Williamson/NBC)

Mark Ruffalo

Mark a 90-es évek elején tűnt fel a képernyőn, rengeteg filmben láthattad, de talán a legemlékezetesebbek a 2007-es Zodiákus, a 2010-es Viharsziget, vagy a 2015-ös Spotlight. Hulk/Bruce Banner szerepét 2012-ben bízták rá, és azóta is nála pihen, ami nem csoda, hiszen időrendben ő a harmadik, de magasan a legjobb dühös zöld óriás. Egyébként a színészkedés mellett Mark producerként és rendezőként is tevékenykedik.

Mark Ruffalo, hulk, marvel, régen és most.

2001 vs. 2020 – Mark Ruffalo mindenhogy vonzó és pont. (Fotó: Getty Images/ Lorenzo Ciniglio,Steve Granitz)

Robert Downey Jr.

A Marvel aduásza egyértelműen Robert Downey Jr. volt. Amikor megkapta Vasember szerepét, már igazi sztár volt, így borítékolható volt a siker, és a karaktere egészen a Végjátékig, sőt tulajdonképpen azóta is meghatározza a történetet. A színész egyébként a 80-as évek közepén kezdett tevékenykedni, millió filmben feltűnt, de talán a leghíresebbek a Durr, durr és csók, a Zodiákus, A bíró és Sherlock Holmes voltak.

Robert Downey Jr., régen és most, marvel, vasember

2001 vs. 2020 – Úgy látszik, ez a szemüvegfazon örök… (Fotó: Getty Images/Vince Bucci, Gareth Cattermole)

Bejönnek az előtte-utána összeállítások?

Még több

Sztárhírek