Így teltek Fülöp herceg utolsó pillanatai

Nagyon meghatóan nyilatkozott Fülöp herceg életének utolsó perceiről Zsófia wessexi grófné.

Így teltek Fülöp herceg utolsó pillanatai

Az egész világot megrázta Fülöp herceg halálhíre, aki április 9-én, pénteken hunyt el a Windsor-kastély falain belül. Temetésére szombaton kerül sor, melynek részleteit Erzsébet királynő már jóváhagyta, figyelembe véve Fülöp korábbi kéréseit. És most már az is biztos, hogy a tegnapi nap folyamán Angliába utazó Harry herceg is jelen lesz a szertartáson.

Ami a 99 éves korában elhunyt herceget illeti, akit egyszerre megható és megrendítő módon gyászolnak a britek, az utolsó pillanatai végtelenül békésen teltek. Zsófia wessexi grófné (ő Erzsébet királynő és Fülöp herceg 3. fiának, Eduárdnak a felesége – a szerk.) a vasárnap tartott windsori gyülekezeti istentisztelet után mesélt az őt kérdező riportereknek Fülöp haláláról, és az azt megelőző percekről – írja a People.

„Ez volt számára a megfelelő. Annyira szelíd volt. Pontosan úgy zajlott, mintha valaki kézen fogta, majd elindult volna vele. Nagyon, nagyon békés volt. És pont ezt kívánod a másiknak, nem igaz?” – magyarázta a grófné, aki szerint a királynő is csodálatosan helytállt a nehéz pillanatokban.

Így emlékezett meg Fülöp hercegről a világ:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek