Harry herceg élete legkínosabb találkozásán eshetett át családjával

Tegnap érkezett meg Angliába a gyászoló Harry herceg, egy hónappal azután, hogy nem kifejezetten szép dolgokat mesélt családjáról a hírhedt Oprah-interjúban.

Harry herceg élete legkínosabb találkozásán eshetett át családjával

Két nappal azután, hogy az angol királyi család bejelentette, a 99 éves Fülöp herceg békés körülmények között, otthonában, szerető környezetben örökre elaludt, Harry herceg is megérkezett Angliába – írja a People. A palota már szombaton megerősítette, hogy a herceg is részt vesz majd Fülöp herceg szombati temetésén, az viszont kérdés volt, Meghan Markle vele tart-e.

És bár mindent elkövettek, hogy Meghan is részt vehessen a temetésen, orvosa megtiltotta az 5 hónapos terhes Meghan számára a repülést és a kimerítő utazást. Ami elég kínosra sikerült volna, tekintve, hogy Harry és Meg Oprah Winfreyvel készült, meglehetősen nagy port kavaró interjúját egy hónapja vetítették le, az angol királyi család pedig azóta is takarítja a romokat, köztük az elég kemény rasszista vádakat.

A gyász viszont már most közelebb hozta egymáshoz Harry herceget és a családját: a szomorú hír bejelentése után Harry állítólag azonnal beszélt édesapjával és unokatestvéreivel, és nem volt kérdés, hogy Kaliforniából Angliába utazik, hogy ő is jelen lehessen a temetésen. Ami a palota szóvivője szerint, figyelembe véve az ország COVID-irányelveit, jóval kisebb lesz, ráadásul nyilvános hozzáférés nélkül. A terveket a gyászoló Erzsébet királynő már végleg jóváhagyta, és a People információi szerint azok tükrözik a herceg személyes kívánságait.

Van mit szépíteni Harry herceg és a királyi család kapcsolatán:

Még több

Sztárhírek