Fotón a bizonyíték, hogy Jennifer Lopez már nincs együtt vőlegényével

Néhány hete még arról számoltak be a lapoknak, hogy minden erejükkel próbálják megmenteni kapcsolatukat, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy Jennifer Lopez és Alex Rodriguez már nincsenek együtt.

Fotón a bizonyíték, hogy Jennifer Lopez már nincs együtt vőlegényével

A semmiből jött, villámként csapott le, és többszöri olvasásra sem tudtuk megemészteni Jennifer Lopez és főlegénye, Alex Rodriguez szakítását. Még jó, hogy ők maguk időben cáfolták a kissé korán – de nem ok nélkül – szárnyra kapó pletykát! Megerősítették, hogy valóban vannak problémáik, de köszönik, egyelőre nem dobták be a törölközőt, küzdenek a kapcsolatért. Főleg Alex pörgött rá a dologra – szellőztette meg korábban egy forrás.

„Nagyon komoly erőfeszítéseket tesz, hogy megmutassa, most a kapcsolatuk számára a legfontosabb. Mindketten rájöttek, hogy az a sok idő, amit külön eltöltöttek, nem volt hasznos.” És bár nemrég még úgy tűnt, hogy Jennifernek pont ez imponál, a jelek szerint most már nagyon nem ez a helyzet.

A színésznő épp a Dominikai Köztársaságban forgatja új filmjét, ahonnan be is jelentkezett az Instára. Csakhogy a fotóról nagyon hiányzik valami, méghozzá az 1,8 milliót érő gyémántgyűrű, amit Alex még 2019-ben húzott Jennifer ujjára. Most mondhatnád, hogy talán csak a hotelszobában maradt, vagy hogy egyszerűen nem volt a forgatási kellékek része, de sajnos elég népszerű „kimondatlan” bejelentése ez a nagy Hollywood-i szerelmek végének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

 Hogy van mostanában Jennifer Lopez?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek