Mádai Vivien elköltözött otthonról kisfiával

A válófélben lévő műsorvezető élete talán legnehezebb időszakát éli át, miután kisfiával együtt elköltözött csodás családi otthonukból, Mádai Vivien azonban a nehézségek ellenére is próbál erős maradni és kitartani.

Mádai Vivien elköltözött otthonról kisfiával

Bár a legnagyobb békében, közösen elhatározva döntöttek a válás mellett még februárban, Mádai Vivien és fogorvos férje nincsenek könnyű helyzetben. „Tisztában voltak vele, hogy előbb vagy utóbb kiderül, külön vannak, ezért nem is titkolóztak. Az egész szétválást higgadtan és ésszerűen intézték. A szétbútorozás nemrég meg is történt, Vivien állt tovább, Zoli pedig maradt a kertes házban” – árulta el egy bennfentes a Blikknek. A 32 éves műsorvezető egy csodás panorámájú, 100 millió forint értéket meghaladó kertes családi házat hagyott maga után, amit ráadásul közösen álmodtak meg és rendeztek be.

„Egyik költözés sem egyszerű, főleg, ha a válás miatt kell tovább állni és osztozkodni, mi megy, mi marad… Borzasztó nehéz időszakon van túl Vivi, és még nincs kint belőle. Minden figyelmét és energiáját a fiára, Zénóra fordítja, ez tartja felszínen.” – tette hozzá a forrás, aki szerint a műsorvezető már be is rendezte új otthonát.

Vivien egyébként hétvégén töltötte be a 32-t, amiről közösségi média oldalán is megemlékezett. Őszintén, szépítés nélkül fogalmazott arról, nem egészen így képzelte a születésnapját: „A legváratlanabb 32. Életemben először nincs nagy szentimentális születésnapi összegzés, (akarom mondani ömlengés) egyszerűen csak #egyszerfentegyszerfeljebb. Köszönöm, hogy itt vagytok, és gondoltatok rám!” – köszönte meg végül a fekete-fehér fotó mellett követőinek, hogy a nehéz időszakban is biztosítják őt támogatásukról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés

Ne maradj le a legfrissebb magyar sztárhírekről:

Még több

Sztárhírek