Mihalik Enikő teljesen pucér fotót posztolt

Kedvenc modellünk nem lett prűdebb, mióta kisbabát vár – Mihalik Enikő ugyanis kerekedő pocakkal is úgy döntött, ledobja a textilt, és lazul egy jót a természetben.

Mihalik Enikő teljesen pucér fotót posztolt

Mihalik Enikő és Korányi Dávid szerelme igazi tündérmese: a pár Amerikában szeretett egymásba, 11 hónappal a megismerkedésük után gyűrű került Enikő ujjára, nemrég pedig egy gyönyörű címlapon jelentették be a hírt, miszerint úton van első kislányuk. Ahogy a szupermodell elmesélte, nem tervezték a babát, viszont mindennél jobban örülnek neki, és terveik szerint a pici Amerikában látja majd meg a napvilágot.

Egyelőre azonban még Magyarországon, a modell legutóbbi bejegyzései alapján a Balatonnál pihennek, ahonnan Enikő – Emily Ratajkowski után szabadon – be is jelentkezett egy nagyon ízléses meztelen fotóval, amit bizonyos helyeken ki is takart az Instagram szigorú irányelvei miatt.

A képet egyébként imádják a modell követői, akik kifejezetten értékelik kedvencük őszinteségét, és bátran szembe is szállnak azokkal, akik ezt máshogy gondolják: „Én nőként, anyaként látok egy nőt a maga természetes megjelenésével, aki élete legnagyobb kalandjára készül. Semmi ízléstelenséget nem látok, ami ízléstelennek lenne mondható, a szemnek láthatatlan, de szerintem nem is erről szól ez a kép.” – fogalmazott az egyik hozzászóló, mi pedig hevesen bólogatunk.

Jöhet még több izgalmas hír Mihalik Enikőről?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek