Oscar Isaac és Ethan Hawke Budapesten, a Margit-szigeten bandáznak

Meríts lendületet ebből a két szívdöglesztő sztárból, Oscar Isaac és Ethan Hawke ugyanis Magyarországon forgat, és előszeretettel róják a szigetköröket.

Oscar Isaac és Ethan Hawke Budapesten, a Margit-szigeten bandáznak

Mielőtt a pandémia lecsapott, Magyarország igazi A-listás sztár-paradicsommá változott a nálunk forgatott produkcióknak köszönhetően. Timothée Chalamet és Jason Momoa után pedig újabb projekt és szívdöglesztő sztárok érkeztek hazánkba.

Ezúttal Oscar Isaac és Ethan Hawke az, akivel, ha elég szemfüles vagy, simán összefuthatsz, a páros ugyanis Magyarországon forgatja a Moon Knight című Marvel-sorozatot. És mint kiderült, bejön nekik a Margit-sziget, az RTL Klub riportere, Gosztonyi Zsolt ugyanis itt futott bele a két hírességbe, akik épp egy pad mellett nyújtottak – írja a hvg.hu.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zsolt Gosztonyi (@djnuklear) által megosztott bejegyzés

A tévés megkérdezte, készíthet-e egy közös képet (amit ezúton is köszönünk), majd arról faggatta őket, milyen okból érkeztek. Szóval még egy szuper film (Vörös veréb, Fekete Özvegy, Dűne), amit nálunk forgatnak, és ami miatt újabb izgalmas hetekre számíthatunk.

Híresek, imádod őket, és jártak már Magyarországon:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek