A lány a szomszédból – Durva, mennyit változott Rihanna 15 év alatt

Rihanna első igazi nagy slágere, az SOS 2006-ban jelent meg, azóta pedig nem csak híres énekesnő, hanem igazi divatikon vált belőle.

A lány a szomszédból – Durva, mennyit változott Rihanna 15 év alatt

Rihanna még a 2000-es évek elején kezdett el a zenével foglalkozni, 2005-ben pedig meg is jelent az első albuma. Akkor mindenki azt gondolta, csak egy egyslágeres kis előadó, semmi több. Azonban 2006-ban berobbant az SOS című számával, és azóta is töretlen a karrierje. Annál is inkább, mert nem csak énekesnőként futott be, hanem divattörténelmet is írt!

Rihanna 1.0.

A barbadosi énekesnőt, akinek a nevét egyébként az egész világ évekig rosszul ejtette, 15 éves korában fedezte fel egy zenei producer, aki végül bemutatta JayZ-nek. Ez a találkozás indította el Rihannát a zenei pályáján.

Rihanna 2006Rihanna 2006-ban még igencsak visszafogott volt. (Fotó: Bryan Bedder/DCP/Getty Images for DCP)

Rihanna 2007Aztán 2007-ben rövid, fekete hajra váltott, na meg bőrszerkóra… (Fotó: Getty Images/ Rob Verhorst/Redferns)

Rihanna 2008

Jó ideig maradt ennél a vad külsőnél, sőt már néhány tetkó is befigyelt. (Fotó: Larry Marano/Getty Images)

Az új Rihanna

Már egy ideje pletykáltak arról, hogy Rihanna és Chris Brown együtt  vannak, de a kapcsolatukat nem vállalták fel, mígnem a 2009-es Grammyt az utolsó pillanatban mindketten váratlanul lemondták az utolsó pillanatban. Hamar kiderült, hogy Chris Brown csúnyán megverte Rihannát. Az ügyből akkora botrány lett, hogy a rapper klipjeit letiltották a zenei csatornák és több cég is szerződést bontott vele. 2010-ben viszont Rihannának sikerült a bántalmazás után talpra állnia, ami új szerelmet és új külsőt is hozott.

Rihanna 20102010-ben megmutatta, hogy igazi díva is tud lenni. Ekkor már piros hajjal.(Fotó: Getty Images / Venturelli )

Rihanna 2012

2012-ben Riri brutál szőke sérót villantott. (Fotó: Dave M. Benett/Getty Images)

Rihanna 2013A szőke haj maradt 2013-ban is, de az énekesnő már egy jóval kifinomultabb stílusra váltott. (Fotó: Getty Images/Bravo)

Rihanna 2015

Riri bírja az extrém outfiteket, de egyre többször megmutatta ismét a természetes oldalát is. Nekünk kifejezetten bejön ez a göndör szőke haj! (Fotó: Getty Images/ Raymond Hall)

Rihanna 20152015. december: már nyoma sincs a néhány évvel ezelőtti vadóc kislánynak! (Fotó: Getty Images/ Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Rihanna, a divatikon

Az énekesnő lépésről lépésre haladt előre a divat világában, először nagy márkákkal kezdett el közösen dolgozni. Majd 2017-ben létrehozta a FENTY Beautyt, ami először csak szépségcuccokat és kisebb kollekciókat jelentett, majd 2019-ben bejelentette, hogy önálló luxusmárkát alapít szintén FENTY néven, nem kisebb divatházzal együttműködve, mint a LVMH (Moët Hennessy – Louis Vuitton).

Rihanna 2016

Rihanna 2016-ban közös kollekciót dobott piacra a Pumával. A bemutatón rövid, szögegyenes, fekete hajjal jelent meg. (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for FENTY PUMA)

Rihanna 20172017-ben álmodta meg Rihanna a FENTY Beautyt és ebben az évben kezdett a Louis Vuittonnál munkálkodni. (Fotó: Oscar Gonzalez/NurPhoto/Getty Images)

Rihanna, 2019, fenty2019-ben pedig megalapította az önálló luxusmárkáját is. Riri egyébkén odavan a napszemüvegekért, és képes akár a vörös szőnyegen is viselni egy ruhájához passzolót. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Savage X Fenty)

Rihanna 2020Oké, egy híresség sem lehet mindig a topon. Na de ez a szett nagyon mellé ment… (Fotó: Getty Images/Pierre Suu)

Az egyik legbefolyásosabb nő

Rihanna kilencszeres Grammy-díjas énekesnő, de mára már jóval több ennél! Üzletasszony, cégtulajdonos, modell, divattervező, executive producer, illetve Barbados oktatási, idegenforgalmi és befektetési ügyekért felelős rendkívüli és meghatalmazott nagykövete! A Forbes és a Times magazin pedig évről évre beszavazza a legbefolyásosabb női hírességek, illetve a legnagyobb jövedelmet elért sztárok közé.

Rihanna 2020Úgy tűnik, a napszemüveg lassan a védjegye lesz. (Fotó: Getty Images/Robert Kamau/GC Images)

Rihannára azóta ismét rátalált a szerelem! Szóval ideje képbe kerülnöd az új pasijával is:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek