Celebszakítások, amik jobban fájtak, mint a sajátod

Néhány celebszakítás olyan fájdalmas, mintha legalábbis a legjobb barátaid mentek volna szét – szóval, ha vannak sztárpárok, akiknél nem ciki titokban kergetni a hiú reményt, hogy talán újra összejönnek, azok ők.

Celebszakítások, amik jobban fájtak, mint a sajátod

A legtöbb hollywoodi kapcsolat még azelőtt véget ér, hogy megszáradna a tinta a pletykalapok róluk szóló hírein, és a legtöbb szakítás még csak nem is lep meg senkit. A szerelmet a reflektorfényben kereszttüzében nagyon nehéz életben tartani – csak hallgass meg egy Taylor Swift-dalt –, de még így is vannak néhányan, akik már évtizedek óta együtt vannak. Ők is azok közé tartoznak, akiknek nehéz nem szurkolni. Csakhogy amikor egy-egy „boldogan éltek, míg meg nem haltak”–típusú pár szétmegy, szinte személyesen érint minket a fájdalom. Íme a top 5+1 legfájdalmasabb celebszakítás, amik a leginkább megviseltek minket – sorrendben.

1. Jennifer Aniston és Brad Pitt

Igen, töredelmesen bevalljuk, Branniferen egyszerűen nem tudunk túllépni, és van bennünk egy kisördög, aki most, hogy Brad és Jennifer is szingli, állandóan arról ábrándozik, hogy 15 év után újra összejönnek. Igen, tudjuk, hogy el kéne engednünk a dolgot. De nem megy. Hát csak nézz rá erre a fotóra, mennyire cukik együtt?! Őszintén, ők voltak A SZTÁRPÁR a 2000-es években. És nem, jelenleg nem fogadunk el semmilyen konstruktív kritikát, köszönjük.

Fájdalmas sztárszakítások: Jennifer Aniston és Brad PittFotó: Getty Images/Ron Galella

2. Ryan Gosling és Rachel McAdams

Ha bírod az enemies to lovers-sztorikat, vagyis amikor a kezdeti ellenségeskedésből óriási szerelem lesz, akkor szólunk, hogy Ryan és Rachel ezt átélték a való életben. A Szerelmünk lapjai forgatásának elején még ki nem állhatták egymást, de az MTV díjátadóra már egy párként érkeztek: a Legjobb csók díját senki nem vette úgy, ahogy ők. Szó szerint lángra lobbantották a színpadot (ne hagyd ki róla a videót), és ez az a szenvedély, ami miatt mindenki azt kívánta, bárcsak tényleg ők legyenek a hollywoodi Noah és Ally, és majd együtt öregednek meg. Az, hogy két év után (2005-2007-ig jártak) kihunyt köztük a tűz, még mindig nem tudjuk elfogadni.

Fájdalmas sztárszakítások: Rachel McAdams, Ryan GoslingFotó: Getty Images/SGranitz

3. Channing Tatum és Jenna Dewan

Step Upot már csak azért is megnézzük újra és újra, hogy lássuk a két táncoslábú sztárt, Chant és Jennát ismét szerelembe esni. A páros, akik amúgy hihetetlenül jól néztek ki együtt, 2009-ben házasodtak össze, született egy kislányuk, és úgy tűnt, megvan náluk a családi idill. Egészen 2018-ig, amikor egy közös posztban ledobták a bombát: külön utakon folytatják.

Fájdalmas sztárszakítások: Channing Tatum és Jenna DewanFotó: Getty Images/Karwai Tang

4. Anna Faris és Chris Pratt

Anna és Chris látszólag tökéletesen összeillettek: viccesek, cukik és a maguk módján mindketten kicsit különcök. A Szédületes éjszaka című film forgatásán találkoztak 2007-ben, két évre rá keltek egybe. Született egy ennivaló kisfiuk, Jack, akinek igazi jófej szülei voltak. Úgy tűnt, semmi nem választhatja szét őket – pláne, mikor olyan aranyos posztok kerültek ki Instára, amikből kiderült például az, hogy Chris minden este befonta Anna haját. Sajnos mindennek ellenére 10 év után elváltak.

Fájdalmas sztárszakítások: Chris Pratt és Anna FarisFotó: Getty Images/Mike Marsland

5. Gwyneth Paltrow és Chris Martin

A színésznő és a Coldplay frontembere 2002-ben találkoztak, 2003-ban összeházasodtak, Chris megírta Gywneth-nek az egyik leggyönyörűbb számot valaha (igen, a Fix You Gwynnek szól), született két gyerekük, majd 2014-ben szakítottak. A sztorit csak még szomorúbbá teszi a tény, hogy Gwyneth nemrég arról beszélt, hogy valójában mennyire nem akart elválni a gyermekei apjától, és mennyire megviselte őt az egész. Hát minket is.

Fájdalmas sztárszakítások: Gwyneth Paltrow és Chris MartinFotó: Getty Images/Kevin Mazur

+1 Diana és Károly herceg

Oké, ez egy kivétel a listán, ugyanis Diana és Károly béküléséért akkor sem szurkolnánk teljes szívből, ha a szegény hercegnő még köztünk lenne. A korona legújabb évadja nem véletlenül korbácsolta fel évtizedek óta először ismét az indulatokat a trónörökös iránt: tény, hogy Károly csúnyán elbánt Dianával. De ez a válás mégis összetöri a szívünket, mert azzal, hogy Diana tündérmeséje a lehető legszörnyűbben sikerült, a bennünk élő romantikus egyre reménytelenebbé kezd válni.

Fájdalmas sztárszakítások Diana és Károly hercegFotó: Getty Images/Terry Fincher

Ennyi depresszió elég is volt: olvass inkább boldog sztárpárokról:

Még több

Sztárhírek