Hosszú Katinka megkapta a második vakcinát is

Az úszónőt februárban oltották be először, mostanra pedig kipipálhatja a második vakcinát is, így Hosszú Katinka előtt most már nincs akadály.

Hosszú Katinka megkapta a második vakcinát is

A második Pfizer-vakcinával is beoltották Hosszú Katinkát, az örömhírről azonban nem ő számolt be közösségi média oldalán, hanem az őt beoltó Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

„Hosszú Katinka pályafutását már 2015 óta kísérem figyelemmel, s segítem, támogatom, ahol tudom. A háromszoros olimpiai úszónő a mai napon megkapta a második Pfizer oltását is, így irány a tokiói nyári játékok, amely már sorozatban az ötödik olimpiája lesz Katinkának. Drukkolunk bajnoknő! Hajrá Katinka, hajrá magyarok.”olvasható a posztban.

A nyári és téli olimpiára készülő sportolók koronavírus elleni beoltása egyébként még 2021 januárjában kezdődött, így kapta meg az úszónő első oltását februárban. Most pedig, a második vakcina után már semmi sem állhat a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok Katinka útjában!

Többet olvasnál Hosszú Katinkáról? Rajtunk nem múlik:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek