Istenes Bencét nagyon csúnyán megalázták az iskolában gyerekként

Új műsorában, az IstenEstben ezúttal a bullying, vagyis a megfélemlítés, a szóbeli zaklatás volt a téma, Istenes Bence pedig valószínűleg sokakat lepett meg személyes történetével.

Istenes Bencét nagyon csúnyán megalázták az iskolában gyerekként

Extrovertált, vagány, és bármilyen helyzetből képes jól kijönni – elég nehéz elképzelni, ahogy Istenes Bence egy idegen országban, idegen kultúrában igyekszik beilleszkedni, miközben környezetétől rendre megkapja, csak egy betolakodó, aki jobban teszi, ha meghúzza magát. Pedig gyerekként pont ilyen, és ehhez hasonló élményekben volt része, az IstenEst legutóbbi műsorában pedig a bullying kapcsán meg is osztotta saját történetét vendégeivel, Fluor Tomival, Ráskó Eszterrel, és Cynthia Dictatorral – írja a Blikk.

„Amikor külföldön voltam és leköltöztem egy kis faluba, ahol konkrétan akkor még csak németek voltak és én voltam az egyetlen külföldi, nekem például az igazgató, akinél az énekóra is volt, mondott olyat, hogy viselkedj normálisan, te vendég vagy ebben az országban. Én amiatt, hogy külföldi voltam ott kint, nagyon sok bántást kaptam.” – mesélte a megdöbbentő sztorit Bence.

„Egyre többen írnak nekem a különböző felületeimen, hogy milyen sok bántás éri őket, van egy csomó fiatal, aki bízik benne, hogy ha én ennek hangot adok, akkor őket esetleg nem fogják bántani az iskolában. Nagyon sokat bántják azokat a fiatalokat, akik nem úgy néznek ki, mint az aktuális szépségideál. Szerintem fontos, hogy erről beszéljünk és mindenkit arra buzdítok, hogy ha hasonló bullying áldozatai lesznek, akkor igenis merjenek kiállni magukért.” – biztatja nézőit a műsorvezető.

Pörgesd át a legfrissebb magyar sztárhíreket:

Még több

Sztárhírek