Kourtney Kardashian pasija nyíltan beszélt róla, mennyire jó együtt a szex

Travis Barker nem szégyenlős, ha azt kell ecsetelni, mennyire imád Kourtney Kardashiannel hancúrozni…

Kourtney Kardashian pasija nyíltan beszélt róla, mennyire jó együtt a szex

A Kardashian-család legidősebb testvére, Kourtney Kardashian és pasija, a dobos Travis Barker évekig voltak nagyon jó barátok, 2020 azonban jött, látott, és mindent megváltoztatott köztük. Azóta a sztárvilág egyik első számú párjaként emlegetjük őket, és nagyon úgy tűnik, a hasukban repkedő pillangók nem lesznek kevesebben, ahogy haladunk előre az időben – sőt.

A zenész legutóbbi Instagram posztjában például arról ír, mennyire jó a szex szerelmével, akit be is jelölt a fotón, annak ellenére, hogy nem szerepel rajta. „Egész nap a veled való szexről álmodozom” – írta, váratlan vallomását pedig már majdnem 300 ezer követője lájkolta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

travisbarker (@travisbarker) által megosztott bejegyzés

Hogyan buktak le?

Elég egyértelmű jelei voltak annak, hogy már sokkal több van köztük barátságnál: a sasszemű rajongók például kiszúrták, hogy Kourtney ugyanolyan Prada táskát vett Travis lányának karácsonyra, mint saját nővérének, ami túl nagylelkű ajándék, ha az illető apukája kizárólag a barátod. Ugyanebben az időben pedig arról számolt be egy forrás a The Sunnak, hogy irreálisan tombol köztük a kémia, miután nagyon közel kerültek egymáshoz az utóbbi időben.

Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy idén januárban – egyik pillanatról a másikra – hirtelen ugyanazokról a helyszínekről kezdtek posztolni az Instára – micsoda véletlen… Végül február 17-én tették hivatalossá egy kéz a kézben fotóval, hogy elválaszthatatlanok – és reméljük, azok is maradnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés

Itt a bizonyíték, hogy a Kardashian-családban mindig történik valami:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek