Macaulay Culkin apa lett, és ennél különlegesebb nevet nem is adhatott volna kisfiának

Megszületett a sztár, Macaulay Culkin és barátnője, Brenda Song közös kisfia. Készülj fel, mert a névválasztás előcsalhat néhány könnycseppet.

Macaulay Culkin apa lett, és ennél különlegesebb nevet nem is adhatott volna kisfiának

Április 5-én, Los Angelesben látta meg a napvilágot Macaulay Culkin és szerelme, Brenda Song első közös gyermeke – írja Page Six nevű internetes lap. A mama és a baba is jól vannak, Culkin pedig azt nyilatkozta, elképesztően boldog most, hogy teljes lett a családjuk.

A kisfiú nagyon különleges nevet kapott, szülei ugyanis a színész nővére után nevezték el Dakotának, aki 2008-ban vesztette életét, miután elütötte egy autó.

Macaulay korábban egyébként meglepően őszintén nyilatkozott arról, mennyire tudatosan tervezik a babát, elárulta, hogy az összebújásokat is biológiailag tökéletesen időzítik. „Rengeteget gyakorlunk. Kitaláljuk, majd  figyelünk az időzítésre. Mert semmi nem villanyoz fel jobban, mint amikor egy nő bejön a szobába, és azt mondja, drágám, peteérésem van.” – mesélte viccesen a sztár még tavaly februárban az Esquire-nek. A páros évek óta gyakorolja a gondoskodást, és ehhez egy egész falkát gyűjtöttek össze cicákból, kutyából, halból, és egy madárból. Szívből gratulálunk, hogy végül egy babával is ráerősítettek.

Híres bébik, akik az elmúlt hetekben születtek:

Még több

Sztárhírek