Meghan Markle valójában ezért nem megy el Fülöp herceg temetésére

Eddigi információk szerint orvosa nem engedte, hogy repülőre üljön Meghan Markle, most azonban kiderült, nagyon nem ez a legfőbb ok, amiért nem lesz ott Harry mellett Fülöp herceg temetésén.

Meghan Markle valójában ezért nem megy el Fülöp herceg temetésére

Két nappal azután, hogy Fülöp herceg, Erzsébet királynő férje elhunyt, Harry herceg repülőre szállt, hogy kaliforniai otthonából gyászoló családjához utazhasson. Így már biztos, hogy ő ott lesz a szombaton tartott temetésen, a második gyermeküket váró Meghan Marlke viszont nem vesz részt a szertartáson. A People korábbi információi szerint orvosa nem engedélyezte az utazást, a Dail Mail információi szerint ez viszont nem a teljes igazság.

„Meghan mindenben támogatja a gyászoló Harryt, a döntést is férjére bízta, hogy vele tartson-e a temetésre. Szerinte egy ennyire nehéz időszakban a családnak össze kell tartania, félretéve a konfliktusokat, és ezt Fülöp is így gondolná. Nagyon erős volt köztük a kapocs, Meghan nagyon szerette Fülöpöt, és nem akarja, hogy a temetésen ő legyen a figyelem középpontjában.” – derült ki egy közeli barátjuk vallomásából.

De Harry herceg és Meghan anyja, Doria Ragland sem szerette volna, ha az 5 hónapos terhes Meg utazásnak, és felesleges stressznek teszi ki magát. a herceg nem aggódik, hogy bármin is változtatna Erzsébet királynő és felesége kapcsolatán, amiért utóbbi nem lesz jelen a temetésen. Hiszen most az a legfontosabb – különösen úgy, hogy tavaly a pár átélt egy szomorú vetélést –, hogy a babával minden rendben legyen.

Az egész világ gyászolja a 99 évesen elhunyt Fülöp herceget:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek