Schobert Norbi ismét beszólt, ezúttal a férfiaknak

Pontosabban azoknak, akik szerint egy férfi 100 kiló felett kezdődik. Schobert Norbinak ugyanis lesújtó véleménye van az aputestről.

Schobert Norbi ismét beszólt, ezúttal a férfiaknak

Talán még emlékszel rá, milyen elképesztő botrányt kavart tavaly, amikor Schobert Norbi beszállt a „Hogyan is kellene kinéznie egy nőnek szülés után” párbeszédbe. (Ha mégsem derengenek már a részletek, itt képbe hozunk, és azt is megmutatjuk, hogyan reagált akkor minderre a hazai sztárvilág.)

Most ismét szóba került a test és a hogyan NEM kéne kinéznünk, ezúttal viszont a férfiakon és az aputesten volt a hangsúly, plusz az üzenet is konstruktívabb lett, tekintve, hogy saját példáján keresztül vezette le nézőpontját: „Ha egy bizonyos kor után hízunk, akkor én úgy szoktam hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt, nem is akartam leülni a strandon, mert milyen az, ha leül a Norbi egy koktéllal, lógó csöccsel. Ez undorító. Nagyon kemény munkát fektettem bele, hogy visszamenjek 70 kilóra, amire nagyon büszke vagyok”. – nyilatkozta az RTL Fókusz című műsorában, majd nyomatékosította, szerinte nincs rendben, ha egy férfi azt gondolja magáról, teljesen oké, ha 100 kiló felett kezdődik a „versenysúlya”. „Ez hülyeség, a vágódisznó súlya kezdődik 100 kilónál” – hangzott el Norbi szigorú válasza.

Sztárok, akik nem jönnek zavarba, ha ki kell osztani valakit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek