Úgy tűnhet, szabályt szegett Erzsébet királynő a gyász alatt, de ez nagyon nincs így

Erzsébet királynő nem akarta, hogy elmaradjon egy számára fontos személy tiszteletére tartott esemény, ezért úgy döntött, a gyász ideje alatt is dolgozni fog.

Úgy tűnhet, szabályt szegett Erzsébet királynő a gyász alatt, de ez nagyon nincs így

Napok óta gyászolnak a britek, miután 99 éves korában elhunyt Fülöp herceg – még Harry herceg is Angliába utazott Amerikából, hogy jelen lehessen a szombaton tartott temetésen. És bár a szabályok szerint a gyász időszakában (ami hivatalosan április 22-ig tart – a szerk.) nincs olyan halaszthatatlannak tűnő ügy, amivel zavarhatnák az uralkodót, maga Erzsébet királynő döntött úgy, hogy munkába áll – ehhez viszont minden joga megvan.

Az apropó, hogy 14 év után Earl Peel, a királynő egyik legfontosabb embere nyugdíjba vonult. Igaz, ő nyugodt szívvel mondott volna le az ezzel járó ceremóniáról, Erzsébet ezt nem engedte, így tegnap megtartották az eseményt a windsori kastélyban – írja a People.

Rob Robson royal szerkesztő szerint ez egyértelmű üzenet, hogy a királynő a helyzethez képest nyugodt, összeszedett, és kész továbbra is kézben tartani a hivatalos ügyeket. És az, hogy a herceg halálát követően ilyen gyorsan visszatért a munkába, a mély kötelességtudatát és szolgálatkészségét bizonyítja.

Erzsébet királynő a legkeményebb helyzetekben is helytáll:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek