Fekete Dávid: megszólalt az egyik károsult, aki az énekes miatt utcára került családjával

Hatalmas bajban van a Megasztár egykori versenyzője, folyamatosan derülnek ki a Fekete Dávid körüli sikkasztás és csalás részletei.

Fekete Dávid: megszólalt az egyik károsult, aki az énekes miatt utcára került családjával

Tönkrement a házassága, és egyik feljelentés követi a másikat – nincs könnyű helyzetben Fekete Dávid, aki kampányszerűen árasztja el a Facebookot vallomásaival, bocsánatkérő posztjaival a múltban elkövetett hibáiért. És sajnos bőven van miért, ugyanis kétes üzletei miatt hatalmas tartozást halmozott fel, amiért börtönbe is kerülhet, és közben vállalkozásokat és családokat tett tönkre.

Dávid miatt kell újrakezdeniük mindent

A Blikk felkereste a károsultakat, akik vállalták, hogy részletesen elmesélik a történetüket. Egyikük, Imre konkrétan várandós feleségével került lehetetlen helyzetben az énekes miatt. „Annyi kárt okozott a vállalkozásomban ez az ember, hogy tudjuk folytatni az életünket az otthonunkat kellett eladnunk, a családi házunkat. Először egy beetetésnek lettem az áldozata, kialakította a bizalmi kapcsolatot, majd úgy kért el tőlem autókat és pénzeket, hogy tudta jól, hogy neki több száz milliós tartozása van. Ő már akkor tudta, hogy ezekből fogja a saját tartozásait fedezni és betömködni. Leírhatatlan fájdalmat érzek, óriási veszteségek ezek. Amikor megismertem Dávidot, körülbelül két évvel ezelőtt, akkor az autókereskedésemben rengeteg nagyon jónak tűnő üzletet hozott. Körülbelül tizenöt-húsz ügyet, ami alapján én megbíztam benne, mert azt hittem, hogy tényleg zseni és ehhez ért. Mindezek után rábíztam még több autót és pénzeket, amiket akkor láttam utoljára.”  – a férfi és családja most édesanyjához költözött, itt születik majd meg második gyermekük is.

Nem túl fényes Fekete Dávid helyzete:

Még több

Sztárhírek