Justin Bieber nagyon súlyos dolgokat mesélt házassága első évéről

Ami kívülről tökéletesnek tűnik, közel sem biztos, hogy belülről is az. Justin Bieber például házasságáról osztott meg olyan infókat, melyeket soha, értsd SOHA nem gondoltál volna.

Justin Bieber nagyon súlyos dolgokat mesélt házassága első évéről

Nagyjából két éve és 7 hónapja, hogy Justin Bieber egy életre kipukkasztotta a rajongók fantáziáját, miszerint egyszer bizony Selena Gomez férje lesz. Helyette viszont feleségül vette Hailey Biebert, akivel az Instagram szerint boldogabbak, mint valaha. De mivel rutinos vagy, és nem dőlsz be az Insta túlfilterezett valóságának, nyilván te sem faltál fel mindent, amit Biebs és Hailey eléd pakoltak. FYI: nagyon jól tetted.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

Nem mindenki boldog, aki mosolyog

És Justin Bieber nagyon nem volt az, legalábbis nem a házassága első évében, erről pedig megkapó őszinteséggel mesélt a GQ-nak (via amerikai Cosmopolitan). Eleve problémái voltak magával a házasság műfajával is, amiről úgy érezte, kötelező napirend, hogy őt idézzük, a sorsa része, ami tetszik vagy sem, megtörténik meg vele. A nagyobb gond viszont az volt, hogy rengeteg személyes traumát és kérdést vitt ebbe a kapcsolatba, amiről utólag már úgy érzi, nagyon megterhelte a házassága első évét. A vele készült interjúban elmesélte, hogy minden bizalmatlansága a saját traumáiból fakadt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

„Ezek mind olyan dolgok, amiket nem akarsz beismerni annak az embernek, akivel együtt vagy, mert félelmetes. Egyszerűen nem akarod megijeszteni őt azzal, hogy bevallod,  félsz.” Mielőtt rákezdenél a parára, hogy újabb álompár hullik hamarosan atomjaira, jó, ha tudod: ezeket a problémákat azóta kidolgozták a kapcsolatból (mert ugye semmi rossz nem múlik el magától), és arra összpontosítanak, hogy a szép pillanatokat párként és családként teremtsék meg.

„Olyan gyönyörű, hogy együtt tekintünk előre. Ez korábban hiányzott az életemből. Instabil voltam. Nem volt az életemben senki jelentős. Nem volt, akit szerethetnénk.” – mesélte az énekes, aki ezzel a vallomással újabb arcát mutatta meg Bieber 50 érzékeny árnyalatából.

De merre is tart Justin Bieber házassága?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek