Orlando Bloom Katy Perry fotója alá kommentelt, azóta sem csillapodik a net

Nincs szórakoztatóbb, amikor a forgatókönyvíró-jelölt fanok rávetik magukat egy szimpla belsős poénra, és mindenáron jelentést akarnak tulajdonítani néhány ártatlan szónak. Katy Perry Instáján pont ez történt, hála Orlando Bloom egyik kommentjének.

Orlando Bloom Katy Perry fotója alá kommentelt, azóta sem csillapodik a net

Bár saját bevallásuk szerint a szex nem a régi, nálunk még mindig a topon van Orlando Bloom és Katy Perry kettőse, ha sztárpárokról van szó. A rajongói figyelem pedig, mint most kiderült, nem igazán csillapodik körülöttük.

Történt ugyanis, hogy Katy Perry (és akkor most kanalazunk némi kontextust) jelenleg az American Idol zsűrije, az outfitjeit pedig lelkesen osztja meg Instán. Legutóbb épp egy 2013-as Roar-korszakot idéző fotót posztolt, a kommentszekcióban pedig felszisszent egy hozzászólás Orlando Bloomtól is. „Baby, mind kifogytunk a zabtejből” – olvasható, és az internet népe valamiért nem hajlandó elaludni anélkül, hogy konkrét jelentést ne társítana a nyilvánvalóan belsős poénhoz – írja az angol Cosmopolitan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

Nekünk két ötletünk is van: A, vagy Orlando Bloom hihetetlenül zavarba ejtő reggeli rutinjához köthető az egész, vagy B, igyunk még egy kávét, mosolyogjunk rajta egy jót, aztán szépen sétáljunk tovább.

Le ne maradj a nap sztárhíreiről:

Még több

Sztárhírek