A Bridgerton készítője végre reagált Regé-Jean Page távozására

Ideje volt, hogy a sorozat anyukája is reagáljon arra, mennyire nem tetszik a világnak, hogy nem térhet vissza mindenki kedvence, Regé-Jean Page.

A Bridgerton készítője végre reagált Regé-Jean Page távozására

Hiába jelentette be tegnap a Netflix, hogy a Bridgerton harmadik évada mellé rögtön egy negyediket is berendelt, a hír valahogy nem kárpótolja a sorozatból kiábrándult rajongókat. Napokkal ezelőtt jelentették be ugyanis, hogy a második évadban nem tér vissza Simon Basset, és az őt alakító Regé-Jean Page, a szereplőre csupán utalnak a folytatásban.

A döntés egyébként logikus és nyilvánvaló (bár ettől még pokolian éget), hiszen a sorozat alapjául szolgáló regények antológiaként épülnek fel, és mind más testvér happy endjét hivatott összecsomagolni. Pont ezért a sorozat kreátora, Shonda Rhimes is meglepődött, milyen elképesztő reakciókat váltott ki a döntés: „Nagyon megdöbbentett a reakció, mert általában akkor történik ilyen, amikor megölök egy karaktert, aki már jó ideje a történet része volt” – nyilatkozta a Vanity Fairnek, utalva rá, hogy egyetlen ujjal sem ártottak a karakternek, éppen ellenkezőleg: meseszerű befejezést kapott.

„Regé-Jean nagyszerű, csodálatos színész, és mi elvégeztük a munkánkat. Mert a mi munkánk az, hogy minden évadhoz megtaláljuk a megfelelő embereket, és létrehozzunk általuk egy romantikus szálat” – magyarázta Shonda, aki szerint kifejezetten súlytalanná válna a karakter boldogsága, ha végtelenre állítanák a történetét, és évadról évadra ugyanebben az állapotában elővennék, majd elhúzta a mézesmadzagot, miszerint Regé-Jeant meghívták egy cameóra a második évadra…

A leghatalmasabb Bridgerton-rajongók közé tartozol?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek