Sarah Michelle Gellar: Hol van most a 2000-es évek legünnepeltebb színésznője?

A kedvenc Buffynk, Sarah Michelle Gellar 44 éves lett, utánajártunk hát, mi van most az egykori vámpírvadásszal!

Sarah Michelle Gellar: Hol van most a 2000-es évek legünnepeltebb színésznője?

Ő volt a tini horrorok királynője, imádtuk a Kegyetlen játékokban és persze Buffyként is, aztán a kétezres évek közepén mintha hirtelen teljesen felszívódott volna. Pedig él, és Sarah Michelle Gellar boldogabb, mint valaha. Maximum nem akarja mindenáron mások tudtára adni.

Ki korán kel kezd…

Lehet, hogy eddig nem tudtál róla, de annak idején Sarah Michelle Gellar is gyereksztárként csöppent a szakmába. Mindössze négyéves volt mikor egy étteremben felfigyelt rá egy ügynök, két évvel később pedig meg is kapta élete első szerepét egy Burger King-reklámban. Az első komoly munkája kicsit később, 1992-ben 15 évesen találta meg, amikor beválogatták az All My Children című családi sorozatba. Ekkor már a kritikusok is felfigyeltek Sarah-ra és 1995-ben odaítéltek neki egy Emmy-díjat a legjobb fiatal színésznő drámasorozatban-kategóriában. Sarah egyre menőbb lett a szakmában, és már a világhírre sem kellett sokat várnia: mikor 1997-ben elindult Buffy, a vámpírok réme című sorozat, egy csapásra ott találta magát az A-listás sztárok között. Nagyjából ugyanebben az időben kezdődött a filmszínészi karrierje is, és talán nem túlzás azt mondani, hogy hamarosan Sarah lett a 90-es évek tini filmjeinek koronázatlan királynője. Főszerepet kapott a Tudom, mit tettél tavaly nyáron és a Sikoly 2. című horrorokban, a Kegyetlen játékok ikonikussá vált csókjelenetével egy életre bevéste magát a popkultúrába, és persze ne felejtsük el az élőszereplős Scooby-Doo-filmeket se, amik hatalmasat durrantak annak idején.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Michelle (@sarahmgellar) által megosztott bejegyzés

Tökéletes páros

Dögös volt és sikeres, a fanok imádták, a rajongás pedig csak fokozódott, amikor összejött a 2000-es ügyeletes szépfiújával Freddie Prinze Jr-ral. Freddyvel 1997-ben, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán ismerkedtek meg, de randizni csak néhány évvel később, 2000-ben kezdtek. A Freddy és Sarah igazi álompár voltak – és igazi álompárnak számítanak a mi napig is, a szerelmük és házasságuk már több mint 20 éve tart!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Michelle (@sarahmgellar) által megosztott bejegyzés

A magánélete tehát 2000-ben sínre kerül, a karrierje azonban nem sokkal később hanyatlani kezdett. Amikor 2003-ban a Buffy sorozat véget ért, egyre ritkábban lehetett látni a képernyőn. 2006-ig volt még néhány jelentősebb filmje, például az Átok című horror 1. és 2. része, ám utána mintha teljesen felszívódott volna.

Az ő döntése volt

Ez a karrierszünet viszont nagyon is tudatos volt: Sarah-nak is Freddynek ugyanis 2009-ben előbb egy kislányuk, majd 2012-ben egy kisfiuk született.  A színésznő egy időre teljesen visszavonult a reflektorfénytől és a nagyobb produkcióktól, hogy nyugodtan a családjára koncentrálhasson. A pihenés azonban nem tartott örökké, és bár lehet, hogy te manapság nem hallasz annyit róla, de Sarah valójában ma is nagyon aktív. Amellett, hogy édesanya és feleség, néhány évvel ezelőtt elindította a saját vállalkozását és a színészetet sem adta fel teljesen. 2015-ben megalapította a Foodstirs nevű, sütéssel kapcsolatos termékeket forgalmazó élelmiszergyártó és e-kereskedelmi startup céget, 2017-ben egy szakácskönyvet is kiadott, és mellette szinkronszínészként egy rakás animációs filmhez adta és adja is a hangját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Michelle (@sarahmgellar) által megosztott bejegyzés

Sarah tehát köszöni szépen, nagyon is jól van, mi pedig innen is kívánunk neki nagyon boldog 44-ig születésnapot!

Rád jött a nosztalgia? Rásegítünk?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek