Harry hercegnek és Vilmos hercegnek végre sikerült megegyeznie

Egy gyászhír kellett ahhoz, hogy félretegyék a konfliktust, és végre a családi békére koncentráljon az évek óta csatározó testvérpár, Harry herceg és Vilmos herceg.

Harry hercegnek és Vilmos hercegnek végre sikerült megegyeznie

Ahogy azt már korábban is megírtuk, 2 nappal Fülöp herceg halála után Harry herceg kaliforniai otthonából Angliába utazott, hogy részt vehessen nagyapja temetésén. Egyelőre kényszerpihenőt tart a járványhelyzet miatt, így személyesen egyelőre egyetlen családtaggal sem találkozott, az viszont biztos, hogy Vilmos herceggel volt egy komolyabb beszélgetésük telefonon, ami hosszú idő óta először végre nem vitával zárult.

Katalin hercegné, a villámhárító

„Vilmosnak és Harry hercegnek végre sikerült telefonon beszélniük. Mélyen egyetértenek abban, hogy ez a hét abszolút a királynő, és a többi családtag támogatásáról, és nagyapjuk életének és örökségének méltó megemlékezéséről szól majd” – árulta el egy forrás a Mirror nevű lapnak. Vagyis nagyon úgy tűnik, hogy az évek óta viszálykodó testvérek végre félretették az egyre elmérgesedő konfliktusaikat, és a családra koncentrálnak majd.

Ebben pedig komoly szerepe lesz Katalin hercegnének is: „Mivel Katalin nagyon közel áll saját testvéreihez, Pippához és Jameshez, első kézből volt tanúja a Vilmos és Harry közötti különleges köteléknek, így az egész konfliktushelyzetet nehéznek és idegesítőnek találta” – magyarázta a bennfentes, így biztos, hogy a hercegné minden erejével azon lesz, hogy segítsen a jobb kapcsolat kialakításában. Egyébként pont ez a célja Erzsébet királynőnek is, aki az Oprah-interjú után döntötte el, saját kezébe veszi a Harry-Meghan és a királyi család közötti békülés ügyét.

Ha beleásnád magad a Harry herceg és Vilmos herceg közötti konfliktusba:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek