Marvel-sztárok, akikről nem is tudtad, hogy jártak egymással

Nem kevés sztár tagja a Marvel univerzumának, szóval valójában nem is kéne meglepődnünk azon, milyen sokan jártak egymással…!

2007 óta a Marvel 23 (!) filmmel jött ki (és ez még csak a kezdet: rengeteg új mozit ÉS sorozatot terveztek be), ennek következtében a Marvel Moziverzum meglehetősen hatalmas. És míg a sztorik általában inkább az akcióra fókuszálnak a románc helyett, ez nem gátolja meg a színészeket abban, hogy összejöjjenek a színfalak mögött, vagy már jóval a forgatások előtt és most exekként dolgozzanak együtt. A helyzet pedig az, hogy meglepően sokan kavartak össze – jöjjön is a névsor!

Tom Hiddleston és Elizabeth Olsen

Miután közösen szerepeltek a Láttam a fényt című filmben, Elizabeth Olsen (vagyis mindenki kedvenc Wandája) és Tom Hiddleston állítólag egy párt alkottak. 2015 májusában röppentek fel a kapcsolatukról szóló pletykák, amit az Us Weekly egy forrása szimplán csak kavarásnak minősített. De júliusban már hivatalosan is összejöttek, a magazin infói szerint pedig egyre komolyodott a kapcsolatuk. De a rózsaszín szemüveg lekerült Lizzie-ről és Tomról az év végén, mert a színésznő inkább a karrierjére szeretett volna koncentrálni. (Milyen jól tette: enélkül talán WandaVízió sem lett volna!) Viszont nem okoz nekik problémát a közös munka: Lizzie 2016-ban „csodálatos ember”-nek nevezte Tomot és továbbra is jóban vannak.

Marvel sztárok, akik összejöttek: Elizabeth Olsen és Tom HiddlestonFotó: Getty Images/Barry King

Jennifer Connelly és Paul Bettany

Ha már WandaVízió: a páros másik tagját, Víziót alakító Paul Bettany konkrétan a feleségével együtt tagja a Marvel Univerzumának. Ugyan Jennifer Connelly-t nem láthatod, csak a hangját hallhatod (mint anno Vízió előtt Pault J.A.R.V.I.S.-ként), mégpedig mint Karen, Pókember high-tech jelmezébe épített asszisztens. De Paul és Jennifer már jóval a Marvel-őrület előtt szerettek egymásba: 2001-ben az Egy csodálatos elme forgatásán találkoztak és nem sokkal később már össze is házasodtak.

Marvel sztárok, akik összejöttek: Paul Bettany és Jennifer ConnellyFotó: Getty Images/Axelle

Pom Klementieff és Chris Pratt

Oké, itt még annyira sem egyértelmű, hogy mi történt, mint a többieknél, de állítólag a két galaxis őrzője együtt volt egy rövid ideig, miután Chris szakított az akkori feleségével, Anna Farisszel. A színész megosztott egy fotót Pommal Instán egy brazíliai nyaralás során és azt írta, hogy „véletlenül összefutottak”. A rajongók persze egy szavát sem hitték el.

Marvel sztárok, akik összejöttek: Pom Klementieff és Chris PrattFotó: Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Natalie Portman és  Jake Gyllenhaal

Bár Quentin Beck/Mysterio, azaz Jake és Thor szerelme, Jane Foster, vagyis Natalie nem játszottak közös Marvel-filmben, ettől még évekkel ezelőtt egy párt alkottak. Először 2002-ben hozták őket össze a bulvárlapok, aztán 2006-ban megint arról szóltak a hírek, hogy járnak – ám az, hogy pontosan meddig voltak együtt, valószínűleg már sosem derül ki.

Marvel sztárok, akik összejöttek: Natalie Portman, Jake GyllenhaalFotó: Getty Images/John Sciulli

Tom Hiddleston és Kat Dennings

Nem véletlenül játssza Tom Hiddleston a csínytevés istenét, igazi Loki-stílusban kétszer is szerepel a listán. Ő és Kat Dennings, aki Darcy Lewist alakítja a Thor-filmekben, a trilógia első részének forgatásán jöttek össze 2010-ben (annak ellenére, hogy egyetlen közös jelenetük sem volt). Hogy pontosan meddig jártak egymással és miért szakítottak, azt nem lehet tudni, a románcról egyszer csak nem pletykáltak többé, Kat és Tom pedig soha egy szóval sem kommentálta a dolgot.

Marvel sztárok, akik összejöttek: Tom Hiddleston és Kat DenningsFotó: Getty Images/Dave Hogan

Marisa Tomei és Robert Downey Jr.

RDJ és Marisa Tomei (vagyis Peter Parker anya- és apafigurája, May néni és Tony Stark) nemcsak a Pókember-filmek miatt ismerik egymást. Évtizedek óta jóban vannak egymással, ők azok az exek, akikre mind irigykedünk: képesek voltak szuperjó barátok maradni a szakítás után is. A ’90-es évek közepén a Chaplin és a Csak veled forgatásán jöttek össze, a barátságuk pedig jóval tartósabbnak bizonyult a románcuknál. Konkrétan Robert ajánlotta be Marisát a Marvelhez!

Marvel sztárok, akik összejöttek: Marisa Tomei és Robert Downey Jr.Fotó: Getty Images/Todd Williamson

Szeretnél megtudni mindent IS a Marvel sztárjairól? Nem kell tovább keresgélned:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek