Jennifer Lopez és Alex Rodriguez hivatalosan is szakítottak

Búcsúzz el az álompártól, Jennifer Lopez és Alex Rodriquez ugyanis megerősítették szakításukat.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez hivatalosan is szakítottak

Hetekkel ezelőtt pont egy pénteki napon dobta le a TMZ a bombát, miszerint Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakított egymással. Éppen ezerrel mentek a találgatások az okokról, amikor az énekesnő beköszönt a laphoz és elmondta, valóban vannak problémák, de ha lehet, még ne temessék a párosukat, mert dolgoznak a megoldáson.

Szakember segítségét kérték, és állítólag Rodriguez is nagyon rákapcsolt, de már hét elején is egyértelmű jele volt, mindhiába, hétfőn ugyanis Jennifer Lopez milliókat érő gyémántgyűrűje nélkül pózolt az Instagramon, ami ugye szavak nélkül is elég beszédes.

A hivatalos megerősítésre sem kellett sokat várni, április 15-én az NBC Today műsorában tette hivatalossá a pár, nincs tovább, vége, szakítottak:

„Rájöttünk, hogy sokkal jobbak vagyunk barátokként, és erre a jövőben is odafigyelünk majd. Folytatjuk a közös munkát és továbbra is támogatjuk egymást az üzletben és a közös projektekben. A legjobbat kívánjuk egymásnak és egymás gyermekeinek.” – üzenték, majd hozzátették, köszönnek minden kedves és támogató szót, amit az elmúlt időszakban kaptak.

Sajnos ezek a híres elválások sem fájnak kevésbé:

Még több

Sztárhírek