Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCrory

A Harry Potterben Narcissa Mafloyt alakítő Helen McCrory 52 éves korában elhunyt.

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCrory

52 éves korában meghalt Helen McCrory.

A színésznő, akit sokan Narcissa Malfoyként ismerhetnek a Harry Potterből, míg másoknál inkább a Peaky Blinders című sorozat Polly Grayeként nőtt a szívükhöz, rákos volt, amit, csakúgy mint előtte Alan Rickman vagy Chadwick Boseman eltitkolt a nyilvánosság elől.

Halálának hírét a szintén színész férje, Damian Lewis jelentette be. „Fájó szívvel jelentem be, hogy a rák ellen folytatott hősies küzdelem után, Helen McCrory, ez a gyönyörű és rendkívüli nő otthon, a család és barátok szeretetével körülvéve elhunyt. Úgy halt meg, ahogy élt. Rettenthetetlenül. Istenem, mennyire szeretjük és tudjuk, milyen szerencsések vagyunk, hogy az életünk része lehetett. Olyan fényesen ragyogott” – írta, majd köszönetet mondott a feleségének és elbúcsúzott tőle.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek