Videóban üzent Tóth Vera, akit beoltottak, majd elkapta a koronavírust

Az énekesnő jelenleg egyetlen megoldást lát arra, hogy javuljon a járványhelyzet, ez pedig az oltás. És bár ő maga pont az első oltása után kapta el a koronavírust, az a vakcinának köszönhetően nem verte le a lábáról.

Videóban üzent Tóth Vera, akit beoltottak, majd elkapta a koronavírust

Tóth Vera már több mint egy hete kapta meg az első oltását, néhány nappal később azonban arról számolt be, sajnos ő is elkapta a koronavírust. Most videóban üzent a Facebookon azoknak, akiket ez elbizonytalanít, regisztráljon-e az oltásra vagy sem, és ha te is a szkeptikusok között vagy, érdemes tovább olvasnod.

„Megkaptam a Szputnyik típusú vakcinámat, és akkor is úgy engedtek útnak, hogy odafigyeléssel járkáljak emberek között, mert még mindig tudok fertőződni és fertőzni, hiszen az immunválasz két nap alatt nem alakul ki” – magyarázta az énekesnő, akinél hőemelkedést, gyengeséget és izomfájdalmat idézett elő a vírus. „Az orvosom szerint azért nem tepert le jobban a vírus, mert benne van már a szervezetemben az oltóanyag és talán már annyira finomítja a vírust, hogy ne tudjon a tüdőre menni. Az egész lelki megélését is nehéznek tartom, hiszen az ember folyamatosan attól fél, milyen tünete lesz, nem fullad-e meg holnap reggelre.” Még csak véletlenül sem akarja, hogy a vele történtekből arra következtessenek, nem érdemes bevállalni az oltást, ezért hangsúlyozta, a védettség kialakulásához hetekre van szükség.

Mint ahogy az Tóth Vera későbbi posztjából kiderült, annyian jelentették a videót, hogy a Facebook törölte azt, sőt ő maga is alig tudott visszalépni fiókjába: „A tegnap esti Facebook liveomat annyi embernek sikerült jelentenie, hogy a Facebook rendszere gyakorlatilag kivetett magából, aztán a live eltűnt, az oldalamra pedig nem tudtam belépni hosszú órákra, pedig csak azt szerettem volna elmondani, hogy az oltás után is nagyon vigyázzatok magatokra, hisz az immunrendszernek idő kell, hogy működésbe lépjen. El szerettem volna mondani, hogy én is elkaptam a vírust, de nem is voltak illúzióim azzal kapcsolatban, hogy két nappal a szuri után már védett leszek. Utána is hordani kell a maszkot, lehetőleg otthon maradni, vigyázni. Ezért jelentkeztem be, de több ember tagadja a betegséget, mint gondoltam.”

Ne maradj le a legfrissebb magyar sztárhírekről:

Még több

Sztárhírek