Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

2011-ben jöttek össze, és úgy tűnt, Justin Theroux végre betöltheti a Brad Pitt után maradt űrt Jennifer Aniston tündérmeséjében. 2018-ig ez így is volt, majd a pár a semmiből bejelentette, válnak. A szakítást rengeteg spekuláció övezte, a színész pedig úgy döntött, 3 évvel később végre tiszta vizet önt a pohárba a válással kapcsolatban.

Az Esquire-nek adott interjúban Justin elmesélte, az akkori, bulvársajtót bejáró teóriák nagyon leegyszerűsítették a helyzetüket, szerinte mégpedig azért, mert adott egy megnyugtató lezárást a szakításukat magyarázó narratíva, még akkor is, ha nem volt sok köze az igazsághoz.

A színész továbbá arról is meglepően nyíltan mesélt az interjúban, milyen a kapcsolatuk most Jenniferrel: „Igaz nem minden egyes nap, de gyakran keressük egymást FaceTime-on, SMS-ben. Tetszik vagy sem, szeretjük egymást. Őszinte vagyok, amikor azt mondom, igyekszem ápolni a barátságunkat. Veszteség lenne számomra, ha megszakadna köztünk a kapcsolat” – magyarázta Justin.

A lezárás sosem könnyű, pláne akkor nem, ha híres vagy:

Még több

Sztárhírek