Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Csak a forgatókönyvtől függ, hogy a legjobb vagy a legrosszabb dolog lesz a Szex és New York folytatása, ami a popkultúrával történhet napjainkban. A folytatás bombáját még év elején dobta le az HBO, a mosolyunk viszont nem volt őszinte, amikor el kellett fogadnunk, hogy a Samantha Jonest alakító Kim Cattrall és a Mr. Biget megformáló Chris Noth sem tér vissza az And Just Like That névre keresztelt sorozatban.

Most viszont úgy tűnik, mindenért kárpótolhat bennünket, hogy visszacsempészik Aidant, aki a sorozatban Carrie asztalos ex-vőlegénye volt. A szereplőt megformáló színész, John Corbett megerősítette a Page Sixnek, hogy a karaktere is szerepel majd a vadiúj sorozatban: „Azt hiszem, valószínűleg több részben benne leszek. Szeretem azokat az embereket, nagyon kedvesek voltak hozzám”. Az HBO egyelőre nem kommentálta a dolgot, de nem is kell, mi már most hozzuk azt a pezsgőt.

via GIPHY

Minden, amit a folytatásról tudnod kell:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek