5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A netes trollok mindenhol ott vannak, és tényleg nem kímélnek senkit. A sztárok azonban még több rosszindulatú megjegyzést kapnak, és legtöbbször nem is a szakmai teljesítményüket bírálják, sokkal inkább a súlyukat vagy a kinézetüket. Néhányuknak pedig elege lett a netes bullyingből, és úgy döntöttek, visszavágnak, de úgy, hogy utána már senkinekse legyen kedve újra megpróbálni!

Rihanna és a mémek

Az énekesnőt többször betalálták már a kommentelők azzal, hogy felszaladt rá pár kiló, de 2017-ben ennél jóval több történt. Akkor készült néhány kép Ririről, amiken bő cuccokban van, egy netes újságíró pedig kiposztolta Twitterre a fotóit azzal a szöveggel, hogy „Rihanna trendivé akarja tenni a kövérséget?” . És ha ez nem lenne elég, néhány kommentelő is egyetértett abban, hogy az énekesnő meghízott. Viszont Rihanna egy percig sem jött zavarba, egy menő mémmel vágott vissza Instagramon, amin a rapper, Gucci Mane látható tíz évvel korábban és 2017-ben. Összegezve nagyjából annyit jelent, hogy ha akkor nem tudtak vele mit kezdeni a kommentelők, akkor később sem érdemlik meg őt, ami a legfrissebb képeit látva abszolút megállja a helyét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés

Jonah Hill őszinteséggel győzött

Óriási respect jár a színésznek azért, amilyen kőkemény elhatározással kitartott a célja mellett, és sikerült leadnia 45 (!) kilót, amit azóta is tart. Ez rengeteg melót, lemondást, erőt és energiát jelent, de még így is akadnak olyan trollok, akik beleállnak a kinézete miatt. A színész nemrégiben ezt megelégelte, és úgy döntött, egy hosszú Insta-posztban mondja el, mi a véleménye a body shamingről, amit mindenkinek, de tényleg mindenkinek kötelező elolvasni, akit valaha is megaláztak a kinézete miatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jonah Hill (@jonahhill) által megosztott bejegyzés

„Még a barátaim és a családom előtt sem voltam hajlandó levenni a pólóm a medence mellett egészen a harmincas éveim közepéig. De valószínűleg korábban is bevállaltam volna, ha a gyerekkori szorongásaimra nem erősítettek volna rá az éveken át tartó nyilvános gúnyolás a sajtó részéről. Szóval a tény, hogy a média most épp azzal próbál felhúzni, hogy szörfözés közben leskelődnek utánam és ilyen képeket nyomtatnak ki, és engem ez a legkevésbé sem érdekel, elég menő. 37 éves vagyok és végre szeretem magam” – írta, majd azt is hozzátette a követőinek, hogy merjék szeretni magukat, mert mind egytől egyig fantasztikusak. Végül pedig a DailyMailnek is üzent: „még ti sem törölhetitek le ezt a mosolyt az arcomról ;)”.

Billie Eilish videóval üzent

Az énekesnőt lényegében csakis bő cuccokban lehet látni, aminek oka is van, Billie ugyanis többször beszélt arról, hogy mindig is utálta a testét, mivel túl alacsonynak és husinak tartotta magát, és meg sem közelítette azt a modell alkatot, amire vágyott. És bár ő nem mutogatja magát, mégis legalább annyi sértő és ítélkező kommentet kap a külsejével kapcsolatban, mint azok a lányok, akik bevállalósabbak nála ezen a téren. Pont ez inspirálta, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, milyen elvárásokkal kell szembenéznie egy nőnek manapság, hogy bármit is csinálhatnak, bárhogy is nézzenek ki, csak is a hibát keresik bennük. Hogy alátámassza, mennyire nem szabad mások megítélése alapján látni saját magunkat, Billie a videóban minden félelmét és komplexusát legyőzve megszabadul bő cuccaitól. WOW!

Camila Cabello nem kíméli a trollokat

Camilát 2019-ben sokkolta, mennyi rosszindulatú és gyűlölködő kommentet kap a képei alatt. Akkor úgy döntött, hogy nem hagyja szó nélkül, elsősorban az olyan fiatal lányok miatt, mint a húga, akik folyamatosan agyonszerkesztett, retusált fotókkal találkoznak, és ennek az elérhetetlen, tökéletes képnek igyekeznek megfelelni, teljesen feleslegesen. Instagramon üzent a gyűlölködőknek: „Ez nem igaz, ez mind hazugság, és borzasztó, hogy a kamu az új igazi. Teljesen irreális képet mutatunk a női testről. Lányok, a narancsbőr normális, a zsír normális!  Természetesek és szépek vagytok. Ma nem dőlök be ennek az egész hülyeségnek, és remélem ti sem fogtok” – üzente Camila, akinek a teljes posztját itt csekkolhatod.

Lizzo a TikTokon motivál

Az énekesnő nem az a típus, akinek nehezére esne kiállni magáért, de legutóbbi húzása tényleg mindent visz! Lizzo a TikTokra töltött ugyanis fel egy videót, amiben az edzésein készült felvételeket vágta össze, miközben üzent is a kritizálóinak. „Szóval az utóbbi 5 évben folyamatosan edzem, és bár lehet, hogy ez néhányotoknak meglepő lesz, de nem a számotokra ideális testalkat eléréséért teszem. Azért mozgok, hogy elérjem az én álomalakomat. És tudjátok az hogy néz ki? Semmi közötök hozzá, mert gyönyörű vagyok, erős és jó vagyok a munkámban!” Majd az is hozzátette, hogy egyáltalán nem csak az egészséges, aki kívülről tökéletes, az is nagyon fontos, mi zajlik belül. Végül pedig azt tanácsolja, mindenki tisztítsa meg magát belülről is és foglalkozzon elsősorban a saját testével. Teljesen jogos!

A fantasztikusan motiváló videót ide kattintva csekkolhatod!

És nem ők az egyedüli sztárok, akiket zaklattak!

Még több

Sztárhírek