Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Egész Anglia számára nehéz volt a tegnapi nap: április 17-én temették el ugyanis az angol királyi család legszerethetőbb tagját, a 99 éves korában elhunyt Fülöp herceget. A temetés a herceg akarata szerint környezetbarát volt, az angol tölgyből és biológiailag lebomló gyapjúból készült koporsót hibrid autó szállította a kápolnába.

Erzsébet királynő, aki külön sorban ült a gyászmise alatt, nagyon megható gesztust tett, amit a palota nem kívánt különösebben kommentálni, tekintve, hogy az Erzsébet királynő nagyon személyes megemlékezése. Az uralkodó egy kézzel írt jegyzetet tett a koporsóra, amit Lilibet néven írt alá – ezt a becenevet egyébként még gyerekkorában kapta, és egyes feltételezések szerint Fülöp herceg volt az utolsó ember, aki így szólította a királynőt.

Továbbra is erős marad

Bár a gyászidőszak április 22-ig tart, a királynő már a héten visszatért hivatalos ügyeihez, ezzel is üzenve, hogy kötelességtudó és a végsőkig kitart. Zsófia wessexi grófné szerint ez az erő Fülöp herceg utolsó percei alatt sem hagyta el, mindvégig uralkodóhoz méltóan tartotta magát.

Forrás: People

Fülöp herceg halála az egész világot felkavarta:

Címkék: angol királyi család becenév erzsébet királynő fülöp herceg fülöp herceg temetése kézzel írt levél levél megható sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Gal Gadot megerősítette, hogy megfenyegette őt Az Igazság Ligája rendezője

Gal Gadot megerősítette, hogy megfenyegette őt Az Igazság Ligája rendezője

Gyűlnek a viharfelhők Joss Whedon feje felett, akiről kiderült, több színészt is megfenyegetett. Köztük van Az Igazság Ligájában Wonder Womant alakító Gal Gadot is.

Katalin hercegné szívszorító ígéretet tett

Eddig is Katalin hercegné volt a kedvencünk az angol királyi családból, ahogy olyan sokaknak, a következő történet pedig gyönyörűen alátámasztja, milyen fantasztikus ember a hercegné.

Fekete Dávidot saját felesége jelentette fel

Reginának minden oka megvolt rá, hogy gyermekei apját feljelentse, ez pedig csak még tovább súlyosbítja Fekete Dávid már egyébként is reménytelennek tűnő helyzetét.

Vilmos herceg és Harry herceg Diana kedvéért sem fognak össze

Hamarosan itt van Diana hercegnő 60. születésnapja, de a Harry herceg és Vilmos herceg közti viszály most már biztos, hogy aznap sem fog megoldódni.

Meghan Markle először szerepelt nyilvánosan az Oprah-interjú óta

Meghan Markle nem állt színpadra, videóüzenetben küldött fontos üzenetet, sőt, még a születendő kislányáról is beszélt.

Kendall Jenner rettegett, hogy meg fog halni

Kendall Jenner őszintén beszélt a mentális egészségéről, és fontos üzenetet küldött azoknak, akik nem veszik komolyan a küzdelmét a szorongással.

Híres csajok, akikkel Harry herceg kavart a házassága előtt

Úgy tűnik, Harry herceg bukik a celebekre, ugyanis Meghan Markle előtt is volt már jó pár híres barátnője.

A legrosszabb szerepek, amiket tehetséges színészek elvállaltak

Elképzelni sem tudjuk, hogy mi vehette rá az alábbi felkapott és tehetséges színészeket, hogy elvállalják életük legrosszabb szerepét.

Károly herceg Archie-n keresztül bünteti Harry herceget

Archie születésnapja kellett ahhoz, hogy kiderüljön, Károly herceg és Harry viszályának a herceg unokája a legnagyobb vesztese.

Kulcsár Edinának elege lett a trollokból

Kulcsár Edina bombaformában van, de a trollok még ebbe is bele tudtak kötni, így nem csoda, ha Edinának elege lett: hosszú posztban fakadt ki az Instán.

Katalin hercegné titkos akcióba kezdett

Katalin hercegné csupa meglepetés: nagy csendben kiadott egy könyvet, a reklámozására pedig nem is választhatott volna menőbb módszert.

Minden eddiginél súlyosabb bűntettel vádolták meg Fekete Dávidot

Fekete Dávidot csalásért és sikkasztásért letartóztatták, ám most újabb részletek derültek ki a bűnözői hátteréről és vele együtt az eddigi legsúlyosabb bűncselekményére is fény derült.

Hivatalos: Kylie Jenner újra összejött az exével

A rajongók évek óta reménykednek benne, hogy Kylie Jenner és Travis Scott újra egymásra találnak, de eddig a pletykák csak pletykák maradtak. Most viszont a jelek szerint Kylie és Travis tényleg ismét egy pár.