Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

Csütörtökön Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez hivatalosan is megerősítették, a legnagyobb szeretetben ugyan, de szakítottak. A jövőben is támogatják egymást, és összekötik őket vállalkozásaik, de már nem párként, csupán üzlettársakként folytatják. Esküvőjüket lefújták, az énekesnő pedig már jó ideje nem hordja milliókat érő gyémántgyűrűjét, ahogy az legutóbbi Instagram fotója alapján kiderült.

És ha már az Instánál tartunk: Jennifer lájkolt egy idézetet, amit elég nehéz lenne nem a kapcsolatára érteni. „Ne hitesd el a másikkal, hogy törődtél vele, amikor sz@rt sem adtál neki” – áll az idézetben, amivel eléggé úgy tűnik, hogy Alexnek szólt be, aki korábbi információk szerint csak a kapcsolatuk utolsó időszakában tette oda magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

r.h. Sin (@r.h.sin) által megosztott bejegyzés

Tényleg búcsú lett belőle

Jennifer Lopez és Alex szakításának híre márciusban robbant, azonban, mint egy nappal később kiderült, kissé elsietve, az énekesnő ugyanis közölte a hírt lehozó lappal, hogy egyelőre nem szakítottak, továbbra is küzdenek a kapcsolatukért. De sajnos sem az idő, sem pedig a terapeuta segítsége nem volt már elég, hiszen egy hónappal később hivatalosan is bedobták a törölközőt.

Nem minden álompár ragyog együtt örökké:

Még több

Sztárhírek