Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg 2 nappal Fülöp herceg halálhíre után gépre szállt és Angliába repült, Meghan Markle azonban nem kísérte el őt az útra. A hivatalos magyarázat szerint orvosa nem javasolta az öthónapos terhes Megnek az utazással járó stresszt, később azonban kiderült, mi a valódi ok. Bár Meghan és Fülöp herceg kifejezetten szerették egymást, előbbi még csak véletlenül sem akarta, hogy ő kerüljön a figyelem középpontjába a temetésen, így végül Kaliforniában maradt.

Ez azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy teljesen kivonta volna magát a gyász alól, a Harper’s Bazaar információi szerint Meghan ugyanis otthonukból nézte a temetés élő közvetítését.

Külön virágkoszorút is küldtek a szomorú alkalomra Harry herceggel együtt, melyen Meg kézzel írott feljegyzése állt. A koszorút a Willow Crossley virágüzlet állította össze – őket bízta meg korábban a pár esküvőjük, majd a kis Archie keresztelőjének apropójából is. A koszorú egyébként mind olyan elemből lett felépítve, mint a harangvirág, a rozmaring, vagy a levendula, melyek különleges jelentéssel bírnak, és kapcsolódnak valahogy Fülöp herceghez.

Örökre elbúcsúztatták Fülöp herceget:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek