Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Ezek a sztárok híresek, gazdagok, tehetségesek, és látszólag semmi gondjuk az életben. A valóság viszont az, hogy mindegyikőjüknek borzalmas gyerekkora volt, ami valószínűleg még a mai napig hatással van a mindennapjaikra. Éheztek, nyomorogtak, drogoztak, sőt van, akit szexuálisan is bántalmaztak. Kapaszkodj meg, mert kőkemény történetek következnek!

Drew Barrymore

A színésznő már 11 hónaposan reklámfilmekben szerepelt, és onnantól kezdve folyamatosan forgatott. Az E.T. főszerepét 7 évesen kapta, ami után a karrierje felfele, a magánélete viszont lefele ívelt. Az anyja ugyanis imádta azt a sikert és csillogást, ami lányával együt járt, így mindenhova vitte magával, az éjszakába is. Drew már 8-9 évesen dohányzott, hamar inni kezdett és drogozni, hihetetlen, de 13 évesen már elvonó kúrára kellett küldeni! Az még hihetetlenebb, hogy ezek után sikerült összeszednie magát.

Drew Barrymore, gyerekkor

(Fotó: Getty Images/ Noam Galai)

Mariah Carey

Nem is gondolnád, de a világhírű énekesnőnek nagyon meredek gyerekkori sztorijai vannak! Az anyja ugyanis egy sátánista szektát vezetett, ráadásul kényszerítette a saját gyerekeit, hogy részt vegyenek a szertartásokon. Mariah elárulta, hogy ezek között volt szexuális jellegű is, de olyan is előfordult, hogy élő állatott áldoztak fel.

Leonardo DiCaprio

Mára a világ egyik leggazdagabb színésze, de gyerekkorában rengeteget kellett nélkülöznie. Los Angeles egyik legszegényebb negyedében nőtt fel, ahol minden nap találkozott erőszakkal és a drogokkal. Egyéves volt, amikor a szülei elváltak, ő pedig az édesanyjával maradt, aki rengeteget dolgozott, hogy el tudja tartani magukat. Leo végül otthagyta a középiskolát és utolsó esélyként vágott bele a színészkedésbe.

Leonardo DiCaprio, gyerekkor

(Fotó: Getty Images/ Jeff Kravitz)

Jim Carrey

13 éves volt a színész, amikor édesapja váratlanul elveszítette a munkáját, ez pedig elindította a családot a leejtőn. Olyan mélyre kerültek anyagilag, hogy előfordult, hogy nem volt hol lakniuk, és jobb híján egy kempingsátorban vagy a kisbuszukban aludtak. Jim 16 évesen otthagyta az iskolát, hogy anyagilag segíteni tudja családját.

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York színésznője mélyszegénységben nőtt fel Ohioban 7 testvérével együtt, ráadásul apa nélkül! Rengeteget kellett nélkülözniük, sokszor nem volt áram vagy víz a házukban, és gyakran még a karácsonyt sem tudták megünnepelni, annyira nem volt pénzük.

Sarah Jessica Parker, gyerekkor

(Fotó: Getty Images/Francois G. Durand)

Oprah Winfrey

A talkshow-királynő mára a világ egyik legbefolyásosabb és leggazdagabb nőjévé vált, pedig a gyerekkorát tekintve az is csoda, hogy még életben van! Mivel a szülei kiskorúak voltak, sokáig nagymamája nevelte, aki rettentően szegény volt. 9 éves korában az édesanyja magához vette, de a dolgok csak rosszabbá váltak, ugyanis többször is megerőszakolta 19 éves unokatestvére, majd az évek során több férfi rokona is szexuálisan bántalmazta. Az egyik ilyen alkalom következtében teherbe esett 14 évesen, de annyira szégyellte magát, hogy a végsőkig titkolta várandósságát. A baba nem sokkal a szülés után meghalt. Oprah drogozni és inni kezdett, és csak akkor sikerült összeszednie magát, amikor egy helyi tévénél riporteri munkát kapott.

Szeretnél még többet megtudni kedvenc hírességeidről?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek