Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Mielőtt tovább olvasnál, fontos leszögeznünk, hogy a bosszú nem old meg semmit, és a harag sem jó tanácsadó – szóval még véletlenül se vegyél példát a következő sztárokról! Egyébként is, fogadni mernénk rá, hogy mára már jó részük meg is bánta a tettét.

Taylor Swift

Taylor mindig is híres volt arról, hogy a volt pasijait és szakításai sztorijait beleírja a dalaiba, de volt egy alkalom, amikor még ennél is tovább ment: 2008-ban a The Ellen Show vendégeként szemrebbenés nélkül kiteregette a Joe Jonasszal való szakításának kínos részleteit. Hogy egészen pontosak legyünk, Taylor azt mesélte el a nézőknek, hogy Joe mennyire bunkó módon hagyta ott. „Egyszer majd találok valakit, aki igazán tökéletes lesz a számomra. Amikor ezt az embert megtalálom, az csodálatos lesz. És amikor majd ránézek, valószínűleg emlékezni sem fogok arra a fiúra, aki 18 éves koromban 25 másodperc alatt szakított velem – telefonon keresztül. Azt hiszem, ez volt az eddigi rekordom. Direkt megnéztem a hívásnaplómat, tényleg 25 másodperc volt.” Persze nem feltétlenül szép dolog nyilvánosan kibeszélni egy szakítást, de valljuk be, Joe ezt nagyon is megérdemelte.

Katy Perry

Katy Perry sem finomkodott, sőt, talán egy kicsit túl is lőtt a célon. 2010-ben éppen a régi középiskolájában lépett fel, amikor meglátta a nézők között a gimis szerelmét, bizonyos Shane Lopest. Valószínűleg nem lehettek túl szép emlékei a srácról, Katy ugyanis azonnal kipécézte Shane-t és elkezdte nyilvánosan alázni. „Te voltál a legnépszerűbb fiú az osztályomban! De soha nem akartál velem randizni, mindig csak Amanda Wayne után loholtál. Na, most mi van? Szerinted jól választottál? A következő számot Shane Lopesnek küldöm!” És hogy még kínosabb legyen a helyzet, ekkor Katy előadta a „You’re So Gay” című dalát… Nem szívesen lettünk volt szerencsétlen Shane helyében.

Lisa Lopes

Ha bosszúról van szó, a TLC lánytrió egykori tagja, Lisa „Left Eye” Lopes sem tartozott a kispályások közé. Lisa 1994-ben az Atlanta Falcons amerikaifoci-csapat egyik sztárjátékosával, Andre Risonnal járt, ám a kapcsolatuk kevesebb mint 6 hónap után nagyon eldurvult. A férfi fizikailag bántalmazta Lisát egy parkolóban, és bár a tettéért letartóztatták, az énekesnő nem hagyta annyiban a dolgot. Most kapaszkodj meg: Lisa bosszúból felgyújtotta Andre luxusvilláját. Később egyébként feladta magát a rendőrségen, és ami még ennél is durvább, kibékült az exével és elkezdték az esküvőjüket tervezgetni. A terveiket azonban már sosem tudták megvalósítani, Lisa ugyanis 2002-ben egy tragikus autóbalesetben életét vesztette.

Joseph Gordon-Levitt

Miután belefáradt abba, hogy a paparazzik lépten-nyomon követik, Joseph Gordon-Levitt 2006-ban úgy döntött, hogy megleckézteti őket. A színész gondolt egyet és meglehetősen kreatív módon megfordította a szerepeket: néhány napra ő maga állt lesifotósnak és elkezdte fotózni és videóra venni az őt követő  és fotózó paparazzikat.  Az egészből egy rövid dokumentumfilmet is készített, aminek a következő sokatmondó címet adta: Pictures of Assholes vagyis Képek seggfejekről. A filmet itt meg is nézheted!

Burt Reynolds

Előre szólunk, a következő sztori elég undorító lesz… A színészlegenda a 80-as években több ok miatt is mélypontra került. A karrierje egyre csak hanyatlott, egy filmforgatáson eltört az álla, a fájdalom pedig rövidesen rászokott a fájdalomcsillapítókra. Nem volt jó passzban, ezt pedig csak tetézte, hogy a bulvárlapok is rendszeresen róla cikkeztek, és nem éppen jó színben tüntették fel. Burtnél aztán egyszer csak elszakadhatott valami, és eldöntötte, hogy egy váratlan húzással bosszút áll az őt ekéző egyik magazinon. Bérelt egy helikoptert, amit megtöltetett a floridai farmjáról származó lótrágyával, és elrepült a híres magazin, a National Enquirer szerkesztőségéhez. Ki találod innen a sztori folytatását? Igen, Burt bosszúból lócitrommal bombázta meg a magazin épületét.

Justin Timberlake

Talán nem túlzás azt mondani, hogy Justin a szóló karrierjét annak idején Britney Spears slut shamingelésére építette fel… A két sztár eleinte igazi álompár volt, a kapcsolatuknak azonban csúnya vége lett. Sosem derült ki az igazság, de pletykák szerint a szerelmüknek azért lett vége, mert Britney félrelépett. Bárhogy is legyen, Justin a dolgot nem igazán tudta megemészteni, és belekezdett az éveken át tartó pitiáner hadjáratába Britney ellen. Az interjúiban folyamatosan Britney szexuális életét gúnyolta és persze elkészítette az ikonikus bosszúdalát is, Cry Me A River címmel. Nem elég, hogy maga a szám is az állítólagos megcsalásról szólt, hogy még egyértelműbb legyen az utalás, a dalhoz készült videoklip főszereplőjét is úgy öltöztették be, hogy az megszólalásig hasonlítson Britney-re.

Ezek a sztárok nem viccelnek, ha konfliktusról van szó:

Még több

Sztárhírek