Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Fogadjunk, hogy a te gyerekkorodat/kamaszkorodat is meghatározta a Dawson és a haverok! Akkoriban írtó menőnek számított a sorozat, mindenki imádta a tiniket foglalkoztató témákat és romantikus szerelmi szálakat, és ezért valahogy senkit sem zavart a színészek sete-suta alakítása, ahogyan az sem, hogy a tizenéves karaktereket jóval 20 felettiek alakítják. Például James Van Der Beek 21 évesen kezdte a forgatásokat, amikor Dawson még csak épp, hogy gimis lett.

via GIPHY

Az első évad 1989-ben debütált, és összesen 6 szezont élt meg. A színészek többségének a sorozat után is folytatódott a karrierje, de igazi áttörést csakis Michelle Williamsnek és Katie Holmesnak hozott. Azóta eltelt 23 év, és sokan családot alapítottak, sőt legtöbbjüknek már kamasz gyereke is van, akik lassan túl is nőnek szüleiken!

Suri Cruise

Katie Holmes és Tom Cruise házassága hat évig tartott, ez idő alatt egy közös gyerekük született 2006. április 18-án, Suri. A kislánynak sajnos nem volt épp felhőtlen a gyerekkora, ugyanis a szülei válását rengeteg botrány övezte, apja pedig azóta sem hajlandó vele foglalkozni. Már több mint 8 éve nem látták őket együtt! Állítólag Tom vallása tette tönkre a családjukat, ugyanis Katie nagyon féltette Surit a férfi vallásától. 2012-ben villámgyorsan, 2 hónap alatt váltak el egymástól, az elméletet pedig az is alátámasztja, hogy ekkor Suri 6 éves volt, pont amikor el szokták kezdeni a gyerekek szcientológia szerinti tanítását.

Suri Cruise, 2018

Szerinted kire hasonlít jobban, Katie-re vagy Tomra? (Fotó: Getty Images/Alessio Botticelli)

Azóta Surit édesanyja egyedül neveli New Yorkban. Gyakran fotózzák őket együtt, a képekből pedig egyértelmű, hogy nagyon szoros a viszonyuk. De az is látszik, hogy a lassan 15 éves kamaszlány egyre gyönyörűbb, és lassan felnőtt nő válik belőle.

Suri Cruise, Katie Holmes, 2019

Szinte elválaszthatatlanok! (Fotó: Getty Images/Gotham)

Suri Cruise, Katie Holmes, 2020

Suri írtó magas, lassan az anyukáját is lehagyja! (Fotó: Getty Images/Gotham)

Van Der Beek-gyerekek

A 44 éves James Van Der Beek mostanra igazi családapa lett, ugyanis összesen 5 gyermeke született: Olivia (10 éves), Joshua (9 éves), Annabel Leah (7 éves), Emilia (5 éves) és Gwendolyn (2 éves). A Dawsont alakító színész nagyon büszke is négy lányára és egy kisfiára, Instagram-oldalára rendszeresen posztol róluk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Van Der Beek (@vanderjames) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Van Der Beek (@vanderjames) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Van Der Beek (@vanderjames) által megosztott bejegyzés

Legidősebb kislánya szeptemberben töltötte be a 10-et, aminek alkalmából James egy nagyon megható posztot tett közzé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Van Der Beek (@vanderjames) által megosztott bejegyzés

A színész egyébként elképesztően őszinte rajongóival, és nem csak a boldog pillanatokat osztja meg velük. Tavaly egy megrázó posztban mesélte el, hogy felesége, Kimberly Brook a 17. hétben elvetélt. A bejegyzésből az is kiderül, hogy miután 2019-ben már elveszítettek egy kisbabát, ezt a terhességet nem szerették volna nyilvánosságra hozni, míg meg nem születik a kicsi, de sajnos ezúttal is megtörtént velük a tragédia. A párnak ez volt kilenc éven belül az ötödik vetélése.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Van Der Beek (@vanderjames) által megosztott bejegyzés

Matilda Ledger

Michelle Williams és Heath Ledger közös kislánya 2005. október 28-án született, ám Matlida még csak 3 éves volt, amikor édesapja tragikus hirtelenséggel elhunyt. Azóta Matilda már betöltötte a 15-öt is, és bájos kamaszlány vált belőle.

Matilda Ledger, 2013

Nem tudjuk eldönteni, ki a menőbb: Matilda vagy Michelle! (Fotó: Getty Images/ NCP/Star Max)

Heath Ledger édesapja egyébként egyszer úgy nyilatkozott, hogy Michelle fantasztikus anya, aki mindent megtett azért, hogy Matilda méltóképpen emlékezzen az apukájára. Majd azt is hozzátette, a kislány nem csak külsőre, de személyiségében is pont olyan, mint Heath volt gyerekként.

Matilda Ledger, 2009

2009: Kislányként teljesen úgy nézett ki, mint az édesapja! (Fotó: Getty Images/Ray Tamarra)

Egyébként Michelle mindigis kifejezetten óvta lányát a nyilvánosságtól, így csak igen ritkán készültek róla fotók, de ezeken egyértelműen látszik, mennyire szoros a kapcsolata az anyukájával.

Matilda Ledger, 2018

2018: Mostanában viszont már inkább az anyukájára hasonlít, nem gondolod? (Fotó: Profimedia – Red Dot)

Nem csak a Dawson és a haverok szereplőinek gyerekei nőttek hatalmasat!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek