Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Az esztétikai arckezelések az utóbbi években is forradalmi változásokon, újításokon mennek keresztül. A bőrfiatalítás szempontjából a rádiófrekvenciás kezelések egyedülálló hatással rendelkeznek, népszerűsége töretlenül emelkedik a fényesztétikai kezelések mellett. Hatékonyságát klinikai vizsgálatok és a pácinesek tapasztalat is megerősíti.

Lola, a Bársony Orvos-Esztétika termális DUO RF kezelésébe szeretett bele!

„Szerettem volna, ha kicsit felfrissül és életre kel a bőröm. Még csak kezdődő ráncaim vannak, de hiszek a megelőzésben. Vége a télnek, ilyenkor a bőrünk is kicsit fáradtabb, megérdemli az extra törődést. A DUO RF-től mindezt megkaptam. Nagyon kellemes és hatékony kezelés, utána garantált a bababőr.”

Termális rádiófrekvenciás kezelés esetén a kollagén rostok összehúzódnak, így a bőrfeszesítő hatás azonnal jelentkezik. Hosszabb távon a termális DUO RF  elősegíti a kollagén termelést, hatékonyan stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejteket, mely fiatalosabb bőrképet eredményez.
A kezelés nagy előnye, hogy egész évben végezhető szemben a fényesztétikai kezeléssel, akár nyáron, napsütéses időben is. 3-5 kezelés után a bőrfrissítés üde, egységes arcbőrt eredményez.

 „Átlagosan heti 3 élő műsort vezetek, ezért nálam csak kíméletes kezelés jöhet szóba. Rengeteget sminkelnek, fontos, hogy vigyázzak a bőrömre. A kezelés után csak enyhe pirosodást tapasztaltam és este már semmi sem látszott. A bőröm sokkal feszesebb és ragyogóbb lett, könnyebb sminkelni és sokkal kipihentebbnek is látszom.

Az utóbbi 2 évben kezdtem a bőrápolással tudatosabban foglalkozni. Imádom az arcpakolásokat, nagyon odafigyelek a tisztításra is és igyekszem minél tovább megőrizni ezt az állapotot, mert így érzem jól magam. Az arcom a munkaeszközöm, nem hanyagolhatom el. Régebben vastag alapozóréteggel fedtem el a hibákat, ma pedig igyekszem megelőzni a problémákat és már sokkal finomabban sminkelek. Ezért is esett a választásom egy hatékony esztétikai kezelésre.”- mondja Lola.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bársony Orvos-Esztétika (@barsony.hu) által megosztott bejegyzés

Bársony Orvos-Esztétika (@barsony.hu) • Instagram-fényképek és -videók

Ha Te is úgy érzed, hogy arcbőröd fáradt, fakó, fénytelen. Ha olyan finomvonalak jelentek meg bőrödön, melyek még csak a bőrfelszínt érintik, akkor a rádiófrekvenciás kezelések gyors és hatékony segítséget nyújtanak. A Bársony DUO RF  kezelés a tű nélküli bőrfrissítés egyik leghatékonyabb eszköze.

Ezt a kezelést kifejezetten azoknak ajánljuk, akik gyorsan regenerálódó bőrfiatalító megoldást keresnek. Akik számára az anti-aging a megelőzést is jelenti, már 25-30 éves kortól.

A prémium kategóriás DUO RF géppel a kezelés rendkívül kíméletesen, de mégis szemmel látható változást eredményez. A kezelés keresd a Bársony Orvos-Esztétikában!

 

Főképet készítette: Sárosi Zoltán

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek