Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Most, hogy megbarátkoztál a gondolattal, miszerint Billie Eilish dobta ikonikus neon-fekete mullett séróját, jöhet az újabb emészteni való. Billie Eilish, aki kora ellenére makacsul őrzi a magánéletét, a Page Six fotói alapján nagyon közel került egy  Matthew Tyler Vorce nevű sráchoz.

A pasi Instagram oldalán – amit a hír robbanása óta bölcsen privátra állított – íróként és színészként definiálja magát, IMDb adatlapjából pedig az is kiderül, hogy játszott a 2016-os Anya című tévéfilmben. Bár a páros egyik tagja sem erősítette meg, valóban együtt vannak-e, kávézással egybekötött romantikus kaliforniai sétájuk alapján elég nehéz szimpla haverokként gondolni rájuk.

Egyes rajongói teóriák szerint párosuk ráadásul nem is olyan friss: erre a Billie Eilish-ról készült dokumentumfilm alapján következtettek, melynek egyik jelenetében, miután az énekesnő 5 díjat nyert a 2020-as Grammy gálán, épp vadul telefonál egy sráccal, akiről azt mondja a kameráknak, élete első szerelme. Bár nem tudni biztosan, hogy tényleg Matthew volt-e az illető, sokan arra következtetnek, valójában már régóta együtt lehetnek – csak eddig nagyon jól titkolták.

Képbe hozunk a legfrissebb sztárhírekkel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek