Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Jó ideig hallgatott közösségi média oldalain Fekete Dávid, miután előkerültek a kétes ügyeletei miatt tönkrement vállalkozók, akik között volt olyan is, aki feleségével és gyerekével együtt került az utcára. A Megasztár egykori versenyzője akár évekre börtönbe kerülhet, ráadásul szakítottak gyermekei anyjával, aki korábbi nyilatkozata alapján nem lát esélyt a békülésre.

Dávid viszont a jelek szerint összeszedte magát, és kizárólag a jövőre koncentrál: új Facebook fotóin például azt mutatta meg, ingyen és önzetlenül segített egy kocsibeálló kialakításában – azt, hogy kinek, már nem részletezte. De tekintve, hogy az egyik képen jól látható, hogy az udvaron egy jacuzzi is áll, nem biztos, hogy „szeretetszolgálatnak” neveznénk a segítségét.

„Örömmel tettem ezt a szeretetszolgálatot! Mert minden nap jó tenni a holnapért! Hiszen a tegnapot nem tudjuk visszahozni, de a holnap rajtunk áll, hogy megnyerjük-e!” – fogalmazott a posztban, mely alatt követői többsége támogatását fejezte ki.

Ne maradj le a legfrissebb sztárhírekről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek